Bine ai venit!
|
| |
Alex Donovici, Leonid Gamarț - Ebook Învățătorii de Grijă. Adam, copilul viitorului - Curtea Veche Publishing
Digital

Ebook Învățătorii de Grijă. Adam, copilul viitorului

Cartea a IV-a
Rocky e reconvocat de urgență în Universul Învățătorilor de Grijă, cu o misiune importantă: omenirea riscă să piară sub amenințarea Inteligenței Artificiale și numai el o poate salva. Oare sub ce formă va reveni pe Pământ și ce fel de copil va întâlni?

Alex Donovici (n. 30 iulie 1975) a absolvit în 1994 Liceul de Matematică-Fizică „Traian” din Deva. A urmat cursurile Facultății de Litere, Filosofie și Istorie de la Universitatea de Vest din Timișoara, secția Jurnalistică-Engleză. La finalizarea studiilor, în august 1998, a fost angajat la Pro TV Deva ca reporter, fiind detașat în septembrie 2000 la București, unde lucrează și acum ca Head of the News Desk. Prima carte publicată, Țup. IMPOSIBIL e doar un cuvânt, a apărut în mai 2018. Au urmat Țup, salvatoarea iernii, O iarnă de povești (împreună cu Cristina Donovici), Țup și Pădurea Încremenită, Țup. Nu ai nevoie de aripi ca să poți zbura, Țup în Lumea NouăȚup și Influențerii BineluiÎntâmplări vindecătoare (împreună cu Cristina Donovici), Comoara lui Ben, Ale și sufletul cărțilorPoveștile prieteniei și seria Învățătorii de Grijă, care s-a deschis în 2021 cu volumul Salvatorii și a continuat în 2022 cu Rocky

Alex Donovici este, înainte de orice, tatăl Alexandrei, o fetiță frumoasă și tare isteață. Apoi, este soțul Cristinei Donovici, iar împreună au pus bazele proiectului Poveștile Cristinei, un site cu povești audio, scrise de ei pentru fetița lor. 

Este cel mai tradus autor român de literatură pentru copii, drepturile pentru cărțile sale fiind vândute deja în 11 țări de pe 4 continente. 

Leonid Gamarț (n. 28 decembrie 1971) este ilustrator și locuiește în Republica Moldova, la Chișinău. A ilustrat numeroase cărți pentru copii în care se poate remarca cu ușurință backgroundul său în arhitectură. Ilustrațiile lui sunt dinamice, pline de umor și de optimism.

Alex și Cristina Donovici au înregistrat un record absolut, care a pus pe jar tipografiile, librăriile și depozitele de carte.

life.ro

Aproape toți oamenii buni din jurul lui Alex și al Cristinei Donovici s-au alăturat proiectului lor.

Totul despre mame

Ebook Învățătorii de Grijă. Adam, copilul viitorului - Descriere și informații

După zeci și zeci de ani petrecuți pe Pământ alături de Sânziana și de urmașele ei Drăgaice, Rocky se trezește la loc în Universul Învățătorilor de Grijă, pe regim intensiv de vitamine verde-brotăcel. Tata Mare îi sughite îngrijorat la căpătâi – de data asta, pericolul pare mai mare ca niciodată. Iar ca să intervină, Rocky va trebui să călătorească într-un oraș din viitor! Acolo, clădirile arată toate la fel, pământul e lipsit de vegetație, toate sarcinile sunt îndeplinite de roboți, bărbații, femeile și copiii se hrănesc cu pastă alimentară, trăiesc fantasme în realitatea virtuală și sunt purtați de colo-colo în fotolii-drone. Orice nevoie a lor e imediat ghicită și îndeplinită de Inteligența Artificială, care dorește numai binele oamenilor. Sau nu?

Închis în centrul de carantină, cimpanzeul Rocky îl așteaptă pe cel în ale cărui mâini știe că se află viitorul întregii omeniri: micul Adam. Aflați ce aventuri îi mai așteaptă pe Învățătorii de Grijă în al patrulea volum al seriei!

Alex Donovici este cel mai tradus autor român de literatură pentru copii.

Anul apariției: 2023

Format: e-book

Ilustrații: Leonid Gamarț

Autor: Alex Donovici

Format ediție: Digital

ISBN : 978-606-44-1659-9