Hackul fericirii

Cum să-ţi programezi în viaţă mai multă fericire
star-icon

Carte inclusă de BookAuthority în top 100 cele mai bune cărti despre fericire din toate timpurile 

Descriere

Parcurgând această carte inovativă, ilustrată sugestiv, vei învăța tehnici de a-ți regăsi concentrarea și ți se vor revela perspective noi prin care să te conectezi cu oamenii. Vei înțelege modul de a te raporta corect la darurile tehnologiei moderne – gadgeturile tale. Vei deprinde abilitatea de a-ți gestiona stresul. Și vei învăța cum să te axezi pe obiectivele care chiar contează în viața ta, creând totodată mai mult timp pentru lucrurile care îți plac.
arrow-left

Ellen Leanse decriptează procesul atingerii fericirii cu exemple relevante, îmbinând analiza creierului și mindfulness-ul, în această carte accesibilă, fascinantă și utilă. O lectură de neratat!

– Lynda Weinman

arrow-left

Înțelepciunea și informația răzbat ca o flacără din fiecare pagină, laolaltă cu explicații clare ale științei din spatele a ceea ce se întâmplă în mintea noastră. Citește cartea! Viața ta și creierul tău nu vor mai fi niciodată la fel.

– Roz Savage

arrow-left

Într-o carte atrăgătoare, orientată spre acțiune, Ellen Leanse integrează idei valoroase din știință și din spiritualitate, ghidându-ne pe calea antrenării creierului pentru a dobândi viața –și viitorul – la care aspirăm

– Wade Roush

arrow-left

Hackul fericirii este „un manual al utilizatorului“ pentru creierul fiecăruia. Ca prin miracol, neuroștiințele se transformă aici într-un lucru ușor de înțeles, practic și foarte prietenos.

– Nir Eyal

arrow-left

Ellen Leanse decriptează procesul atingerii fericirii cu exemple relevante, îmbinând analiza creierului și mindfulness-ul, în această carte accesibilă, fascinantă și utilă. O lectură de neratat!“

– Lynda Weinman

Detalii

Anul apariției: 2019
Format: 13.0 x 20.0 cm
Traducere: Andreea - Cătălina Drăghici
Autor: Ellen Petry Leanse
Cod produs: 978-606-44-0445-9
Despre autor

Ellen Petry Leanse

Ellen Petry Leanse (n. 12 august 1958) este o autoare americană, femeie de afaceri, educatoare, antreprenor și pionier al comunității online. Leanse a petrecut 35 de ani lucrând cu lideri la Apple, Google, Facebook, ca antreprenor și cu zeci de startup-uri. Este o scriitoare pe teme de dinamică la locul de muncă și instructor Stanford.

Cărți din aceleași colecții

Pachete

icon-favorite
93,00 lei
icon-favorite

Pachet

NLP
237,64 lei
icon-favorite
291,00 lei
icon-favorite
159,00 lei
icon-favorite
215,00 lei
icon-favorite
227,00 lei
icon-favorite
152,00 lei
icon-favorite
1.074,97 lei

Produse asemănătoare