Bine ai venit!
|
| |
Walter Anderson - Curs practic de încredere - Curtea Veche Publishing
-25%

Curs practic de încredere

Șapte pași spre împlinirea personală
31,50 lei 42,00 lei
Aveţi în mâini un material psihologic cât se poate de limpede, accesibil şi plăcut surprinzător. Şi, după cum veţi constata citind, autorul lui este neîntrecut în argumentaţie şi raţionament. Pornind la drum, în viaţă, cu mult mai puţine şanse şi mai puţină încredere în sine decât majoritatea cititorilor săi, Anderson a izbutit să cunoască împlinirea, dar şi să ajungă faimos — printre altele, şi pentru cărţile pe care le-a scris.

Walter Anderson (n. 1944) este autor de cărți motivaționale și piese de teatru. În perioada 1961-1966, a făcut parte din corpul de pușcași marini al Statelor Unite, ajungând să lupte în Vietnam. Apoi s-a specializat în arte liberale și științe sociale, în cadrul Westchester Community College; de asemenea, e licențiat în psihologie al Mercy College din Westchester, New York, absolvind ambele instituții universitare ca șef de promoție. Ulterior, a fost reporter de investigații, articolele sale fiind publicate de revista New York și de Associated Press. Din 1977 până în 2009, a lucrat mai întâi ca editor, apoi ca redactor-șef și CEO, pentru revista Parade. A activat ca profesor asociat și lector invitat pentru mai multe colegii, printre care University of the Pacific, Clemson University și New School for Social Research din New York. A fost președinte al consiliului de administrație de la Mercy College vreme de opt ani. De asemenea, este membru al consiliului de administrație al U.S. Naval Postgraduate School. Este cofondatorul și președintele unei companii de servicii educaționale, Novium Learning.

Anderson a scris cinci cărți și a fost invitat în numeroase emisiuni americane de radio și TV. A fost numit de Președintele Bill Clinton membru al U.S. Național Commission on Libraries & Information Science, pentru o perioadă de 4 ani. De asemenea, face parte din consiliul director al National Center for Family Literacy. A fost distins cu o serie de premii, pentru contribuțiile aduse la dezvoltarea literaturii și pentru performanța de a fi învins de-a lungul vieții mari adversități.

Caracterul și etica lui Walter Anderson îmbogățesc acest curs de încredere cu o calitate esențială: dragostea.

Jerry Lewis

Curs practic de încredere - Descriere și informații

Acest volum a fost elaborat pornind de la suportul teoretic şi practic al unui curs efectiv, susţinut de Anderson cu ani în urmă. De aici şi structura cărţii: 20 de „prelegeri“ care gravitează în jurul noţiunii de încredere şi care, adunate la un loc, capătă aspectul unei analize lucide pornind încă de la rădăcina vieţii, adică din copilărie.


Autorul descrie procesul de formare a individualităţii umane, strâns legat de dobândirea încrederii în sine. Discută, cu tact, despre etape existenţiale fundamentale, despre dragoste şi relaţii amoroase, cât şi despre multiple tipare comportamentale adverse (anxietatea, furia, agresivitatea, teama de risc, incapacitatea de a comunica, de a iubi sau de a fi iubit). Toate cele de mai sus, precum şi multe altele, îşi găsesc, firesc, locul în acest ghid esenţial, axat pe conştientizarea modului în care ne dezvoltăm ca indivizi.

Anul apariției: 2019

Format: 13.0 × 20.0 cm

Număr pagini: 256

Ediția: a III-a

Traducere: Marius Chitoşca

Autor: Walter Anderson

Format ediție: Paperback

ISBN : 978-606-44-0264-6