Bine ai venit!
|
| |
Marshall Goldsmith - Mojo - Curtea Veche Publishing
-15%

Mojo

28,90 lei 34,00 lei
Fie că te gândești la dezvoltarea carierei, fie că te gândești la îmbunătățirea vieții personale, Mojo te învață cum să dobândești, cum să păstrezi și cum să regăsești acele stări de entuziasm în care dai tot ce ai mai bun.

MARSHALL GOLDSMITH este unul dintre cei mai influenţi gânditori contemporani din domeniul managementului, al leadershipului şi al resurselor umane. A instruit sute de manageri de top din cele mai importante companii ale lumii, oferindu-le soluţii practice pentru organizarea şi eficientizarea echipelor pe care le conduc. Cărţile sale, traduse în 28 de limbi, au devenit bestselleruri în 12 ţări, majoritatea acestora ocupând prima poziţie pe lista de bestselleruri a ziarelor New York Times şi Wall Street Journal. Printre cele mai importante distincţii primite de Marshall Goldsmith se numără „Premiul pentru întreaga carieră“, oferit de Institutul pentru Studii de Management, şi titlul de Fellow al Academiei Americane de Resurse Umane (cea mai valoroasă distincţie americană din domeniul resurselor umane). Marshall Goldsmith a fost desemnat „Cel mai important gânditor al deceniului“ de către Harvard Business Review.

Mojo - Descriere și informații

Marshall Goldsmith, specialist în resurse umane, dezvăluie metoda necesară bunei realizări a ceea ce ți-ai propus, ajutându-te să-ți perfecționezi activitatea profesională și să obții un plus de sens și de fericire. Chestionarul despre mojo, precum și instrumentele care îl însoțesc îți vor permite să te autoevaluezi, să descoperi activitățile care îți aduc cea mai mare satisfacție și, astfel, să devii un om de succes.

Anul apariției: 2017

Format: 13 x 20 cm

Număr pagini: 302

Traducere: Isabella Prodan

Autor: Marshall Goldsmith în colaborare cu Mark Reiter

Format ediție: Paperback

ISBN : 978-606-588-971-2

Mojo - Cărți asemănătoare