Cum să-ți schimbi adolescentul până vineri

De la obraznic și capricios, la respectuos și responsabil în 5 zile
star-icon

New York Times bestseller

Descriere

Există soluţii pentru ca adolescenţii să poată trece cu bine peste tentaţiile acestei perioade, aşa încât să ajungă nişte adulţi împliniţi. Iar tu ai un rol foarte important în această transformare şi contezi mai mult decât ţi-ai închipui în viaţa adolescentului tău.
arrow-left

Cred că atunci când nevoia de dragoste a unui tânăr este satisfăcută în anii adolescenței, el va traversa mai ușor apele schimbării, ajungând în final un adult sănătos.

– Gary Chapman

arrow-left

Să crești un copil în zilele noastre poate fi uneori descurajant. Dar dacă cineva înțelege cu adevărat de ce adolescenții se poartă așa cum se poartă, atunci acela este dr. Kevin Leman – autor de bestselleruri în clasamentele New York Times, guru al dezvoltării personale și tată a cinci copii.

– goodreads.com

Detalii

Anul apariției: 2018
Format: 13.0 × 20.0 cm
Număr pagini: 392
Ediția: a II-a
Traducere: Alina Panaitov
Autor: Dr. Kevin Leman
Cod produs: 978-606-44-0062-8
Despre autor

Dr. Kevin Leman

Dr. Kevin Leman este un psiholog de familie recunoscut la nivel internațional și un premiat, cel mai bine vândut autor New York Times . El este, de asemenea, un public speaker popular și o personalitate media care a avut nenumărate apariții la numeroase programe de radio și TV. Dr. Leman a scris mai mult de 50 de cărți. El și soția sa, Sande, locuiesc în Tucson, Ar... >

Cărți de același autor

Cărți din aceleași colecții

Pachete

icon-favorite
227,00 lei
icon-favorite
245,00 lei
icon-favorite
257,00 lei
icon-favorite
145,00 lei
icon-favorite
icon-favorite
261,00 lei
icon-favorite
321,00 lei
icon-favorite
291,00 lei
icon-favorite
icon-favorite
152,00 lei