Bine ai venit!
|
| |
Alex Frith, Felicity Brooks - Cum cresc băieții? - Curtea Veche Publishing
-15%

Cum cresc băieții?

Pubertatea pe înțelesul tuturor
34,00 lei 40,00 lei
Ai în față o carte dedicată transformărilor și tuturor acelor lucruri pe care le experimentezi la pubertate – adică momentul când devii din copil un om în toată fi rea. Vei descoperi, de-a lungul acestei cărți, o sumedenie de sfaturi despre cum să treci peste sentimentele neplăcute și teama de a nu da greș care vin la pachet odată cu adolescența, fi e că e vorba de viața de familie, fi e de stresul din preajma examenelor de la școală.

Alex Frith este un reputat autor de cărți pentru copii. Împreună cu Felicity Brooks, a elaborat această carte, cerând sfaturi avizate de la doctori și psihologi, dorind ca băieții să reușească să înțeleagă mai bine toate schimbările din corpul și din viața lor, care apar odată cu adolescența.

Felicity Brooks (n. 1961) este director editorial și autor la Usborne Publishing. A studiat limba engleză și teatru la Universitatea Exeter din Anglia, lucrând ca actriță, învățătoare și autoare de dicționare.
A început să scrie cărți pentru copii încă de la sfârșitul anilor ’80. Pe înțelesul lor, ea le povestește despre istorie, geografie, matematică, limbi străine, biologie și artă. Volumele i au fost răsplătite cu cele mai prestigioase premii britanice și americane acordate cărților pentru copii și adolescenți.

Cum cresc băieții? - Descriere și informații

Ți s‑a schimbat vocea? Dintr‑odată a început să‑ți crească păr peste tot? Hormonii au luat‑o razna și nu știi cum să îi ții sub control? Sentimente, sexualitate, relații, despărțiri, stres, examene, droguri, alcool, responsabilități noi – te frământă o mulțime de întrebări despre toate acestea? Nu‑ți face griji! Cartea asta a fost scrisă special pentru tine.


Tot ce trebuie să faci este să te relaxezi, să‑ți faci timp și să o citești. În ea vei găsi răspunsuri la toate întrebările tale – despre modificările care apar în corpul tău, despre cum să‑ți planifici timpul, despre cum să legi sau să dezlegi relații, despre pericolele la care ai putea fi expus. Vei afla tot ce ai nevoie să știi pentru a depăși toate obstacolele adolescenței.


Totodată, cartea poate fi și pentru tine, părinte sau profesor al unui băiat aflat în pragul adolescenței. Citind‑o, vei reuși să înțelegi lucrurile din perspectiva lui și astfel îți va fi mai ușor să treci cu bine, împreună cu el, peste una dintre cele mai importante perioade pentru maturizarea lui.

Anul apariției: 2018

Format: 13 x 20 cm

Număr pagini: 296

Ilustrații: Kate Sutton

Traducere: Ludovic-Ştefan Skultéty

Autor: Alex Frith, Felicity Brooks

Format ediție: Paperback

ISBN : 978-606-44-0098-7