Mindfulness, calea conștientă spre compasiunea de sine

Cum să te eliberezi de gândurile și de emoțiile distructive
star-icon

Best Consumer Health Book of the Year

Descriere

Aceasta nu este o carte de dezvoltare personală, ci de ne-dezvoltare personală“, ne previne autorul volumului. Citiți-l pe Christopher Germer și veți descoperi o voce empatică și blândă ce așterne o lumină neașteptată peste emoțiile negative care ne frământă.
arrow-left

Un ghid elegant și practic de cultivare a compasiunii de sine, elaborat de un clinician și profesor de meditație înțelept și devotat. Autorul propune practici și exerciții validate în timp, cu potențialul de a liniști zgomotul de fond al minților noastre, care ne influențează atât de drastic cursul vieții.

– Samuel Shem, autorul cărții The House of God

arrow-left

Compasiunea de sine este rădăcina vindecării emoționale, de aceea ghidul de față, scris într-un stil extrem de limpede, cu înțelepciune și căldură, este neprețuit.

– Dr. Tara Brach

arrow-left

În această carte esențială, Christopher Germer dezvăluie nenumăratele sinergii dintre mindfulness și compasiunea de sine. Autorul propune căi ingenioase și eficiente de a ne încredința atenției conștiente și bunătății iubitoare care izvorăște din propria inimă, profitând de pe urma gesturilor care decurg dintr-o îmbrățișare atât de sănătoasă și de strașnică.

– Dr. Jon Kabat-Zinn

arrow-left

Dr. Germer explică atât teoria, cât și practica prin care ne putem spori bunătatea, deopotrivă față de noi înșine și față de ceilalți. Autorul ne arată pași decisivi și la îndemâna oricui. Urmându-i, ne putem transforma viețile dinspre interior spre exterior. Niciodată nu este prea târziu să o apucăm pe această cale esențială.

– Daniel J. Siegel

Detalii

Anul apariției: 2018
Format: 13.0 x 20.0 cm
Număr pagini: 432
Traducere: Ruxandra Comșa
Autor: Christopher K. Germer
Cod produs: 978-606-44-0095-6
Despre autor

Christopher K. Germer

Christopher Germer este un reputat specialist în psihologie clinică, profesor la Facultatea de Medicină de la Harvard și membru fondator al Institutului pentru Meditație și Psihoterapie. Încă din 1977 s-a simțit atras de varietatea tipurilor de meditație descoperite în India, în care s-a inițiat temeinic, abordând în psihoterapia practicată esența psihologiei budiste: o confruntare cu du­re­rea em... >

Pachete

icon-favorite
1.074,97 lei
icon-favorite
200,00 lei
icon-favorite
icon-favorite
503,00 lei
icon-favorite
92,00 lei
icon-favorite
257,00 lei
icon-favorite
159,00 lei
icon-favorite
291,00 lei
icon-favorite
152,00 lei

Produse asemănătoare

Cartea somnului
icon-favorite
-40%
40,00 lei
Centrul calmului
icon-favorite
-15%
23,01 lei
Mindfulness urban
icon-favorite
-10%
Cartea înțelepciunii
icon-favorite
-15%
30,00 lei