Cartea somnului

Descriere

Imaginați-vă că puteți dormi împăcați, lipsiți de anxietate și griji. A sosit timpul să aflați secretul unui somn liniștit! Alcătuit din două secțiuni, volumul este o călătorie de șapte săptămâni către stăpânirea meditației conștiente.
arrow-left

Concepută cu un anumit scop, cartea lui Emet este o inițiere în tehnicile de meditație ale ascetului Buddha, care se aplică și în știința somnului. Cititorii ar putea fi atrași de prima componentă a cărții. Dacă vor citi cu atenție și vor urmări cu răbdare programul de tehnici de meditație conștientă, vor deprinde nu numai practici de îmbunătățire a somnului, dar își vor și schimba radical viețile.

– Huffington Post

arrow-left

Practica meditației conștiente ne poate ajuta să aducem pacea în inimile și în mințile noastre.

– Thich Nhat Hanh

Detalii

Anul apariției: 2016
Format: 13.0 x 20.0 cm
Număr pagini: 144
Traducere: Ruxandra Apetrei
Autor: Joseph Emet
Cod produs: 978-606-588-782-4
Despre autor

Joseph Emet

Joseph Emet este profesor de meditație, scriitor și muzician. Locuiește în Montréal, Canada, și oferă ședințe de formare individuale sau de grup în mindfulness, gestionarea stresului, dezvoltare personală și îmbunătățirea calității somnului.

Este discipol al maestrului zen Thich Nhat Hanh și, din 2003, succesor direct al acestuia în tradiția Dharma a budismului zen. În 1997 a înființat M... >

Cărți de același autor

Pachete

icon-favorite
icon-favorite
245,00 lei
icon-favorite
159,00 lei
icon-favorite
92,00 lei
icon-favorite
200,00 lei
icon-favorite
icon-favorite
icon-favorite
503,00 lei