Bine ai venit!
|
| |
Sofia Axelrod - Ebook Somnul bebelușilor - Curtea Veche Publishing
Digital

Ebook Somnul bebelușilor

Metoda științifică pentru a-i ajuta să doarmă neîntrerupt noaptea
Descoperă cea mai bună și blândă metodă de învățare a somnului, bazată pe știință și inspirată de cercetări recente, cu ajutorul căreia bebelușul tău va dormi în mod natural cât e noaptea de lungă.

Sofia Axelrod este doctor cercetător al somnului în laboratorul lui Michael W. Young, câștigător al Premiului Nobel pentru Fiziologie sau Medicină în 2017. Atunci când a rămas însărcinată cu primul ei copil, având un istoric de insomnie, dr. Axelrod s-a temut că nu va mai dormi vreodată. După nașterea primului său copil, a aplicat în mod natural cunoștințele aprofundate despre somn pe care le avea pentru a-și ajuta bebelușul să doarmă. A funcționat atât de bine, încât a început să împrăștie vestea, lucrând cu alte familii, scriind și vorbind despre puterea științei somnului.

Prin munca sa, dr. Axelrod le oferă proaspeților părinți un somn bun în timpul nopții. Explicând celor interesați secretele somnului, pe care le culege din prima linie a cercetărilor științifice, scopul final al dr. Axelrod este să îmbunătățească fundamental somnul în societatea noastră notorie lipsită de somn și în particular pe cel al părinților copiilor mici.

Un ghid liniștitor, cu explicații clare, venite de la un expert în domeniu.

Publishers Weekly

Verdict: o sursă valoroasă, care folosește cercetarea pentru a-i ajuta pe părinții și bebelușii care își doresc cu disperare să pună geană pe geană.

Library Journal

Ebook Somnul bebelușilor - Descriere și informații

Cea mai arzătoare dorință a părinților extenuați, care abia își mai pot ține ochii deschiși, este să aibă un somn nocturn sănătos. Doar că până acum nu a existat un program de somn bazat pe o cercetare științifică remarcabilă. Căutarea ta se oprește aici!


În Somnul bebelușilor, SOFIA AXELROD, doctor în neuroștiințe, formator în știința somnului și mamă a doi copii, îți prezintă prima metodă de învățare a somnului care are cu adevărat o bază științifică. După nașterea primului său copil, Axelrod a înțeles că sfaturile tradiționale legate de somn sunt în conflict cu realitatea științifică, inclusiv cu descoperirile în domeniu ale lui Michael W. Young, mentorul său, laureat al Premiului Nobel.


Pornind de la aceste studii, Axelrod a dezvoltat o metodă inovativă bazată pe descoperirile în legătură cu ceasul circadian al corpului uman. Din momentul în care a observat rezultatele metodei pe care a folosit-o și în cazul copiilor săi, a consiliat numeroase familii care s-au confruntat cu probleme de somn ale bebelușilor, ajutându-i pe cei mici să se relaxeze, să adoarmă mai ușor și să aibă un somn liniștit pe tot parcursul nopții.

Anul apariției: 2022

Lectură: Anca-Elena Tătulescu

Format: e-book și audiobook

Traducere: Alina Iacob

Autor: Sofia Axelrod

Titlu original: How Babies Sleep. The Gentle, Science-Based Method to Help Your Baby through the Night

Format ediție: Digital

ISBN : 978-606-44-1250-8, 978-606-44-1629-2

Cărți de același autor
Ebook Somnul bebelușilor - Cărți asemănătoare