Cele cinci limbaje ale scuzelor
-50%

Cele cinci limbaje ale scuzelor

Când părerile de rău nu mai sunt de ajuns

Descriere

Cele cinci limbaje ale scuzelor este un ghid esenţial pentru oricine doreşte să îşi îmbunătăţească relaţiile cu partenerul de viaţă, familia sau prietenii. O colecţie intimă de sfaturi, probleme şi soluţii pentru fiecare membru al familiei; o familie cu adevărat fericită.
arrow-left

Iubirea este o alegere, nu o emoţie, arată Gary Chapman. Relaţiile dumneavoastră vor deveni de nerecunoscut dacă veţi lua decizia aceasta cu sinceritate şi în deplină cunoştinţă de cauză.

– Jon Spayde

Detalii

Anul apariției: 2016
Format: 13 x 20 cm
Număr pagini: 216
Ediția: a III-a
Traducere: Rafael Cristian Cîrlig
Autor: Gary Chapman, Jennifer Thomas
Cod produs: 978-606-588-813-5
Despre autor

Gary Chapman

Dr. Gary Chapman (n. 1938) este unul dintre cei mai renumiți consilieri din lume pe probleme de familie. De peste 35 de ani susține conferințe pe teme de mariaj și educație a copiilor în fața unui public numeros. El însuși căsătorit de peste 45 de ani cu Karolyn și tată a doi copii, oferă și ședințe private de consiliere maritală.

Este realizatorul emisiunii radiofonice „A Love Lan... >

Jennifer Thomas

Jennifer este coautoare alături de Dr Gary Chapman a cărții Cele cinci limbaje ale scuzelor. Cărțile ei au fost traduse în 16 limbi străine și au vândut sute de mii de copii în toată lumea. Expertiza ei îi poate ajuta pe cititori și pe lideri să știe lucruri importante de spus pentru a-și conti... >

citeşte mai mult

Produse asemănătoare

Pachete

icon-favorite
159,00 lei
icon-favorite
261,00 lei
icon-favorite
80,00 lei
icon-favorite
icon-favorite
160,00 lei
icon-favorite

Pachet

Mihai I

icon-favorite
140,00 lei
icon-favorite
152,00 lei
icon-favorite