Sănătatea are gust

Colecție: Să fii sănătos

Copertă: Marius Bărăgan

Anul apariției: 2011

Număr pagini: 640

Format: 20,6 × 27,6 cm

ISBN: 978-606-588-183-9

Sănătatea are gust

Autor: Dr. Mihaela Bilic

Să fii sănătos
Stoc epuizat
86,70 Lei

Comenzi telefonice:
021 222 25 36 / 0744 369 721
Interval orar: 9:00 - 17:00

 • Aţi avut vreodată întrebări sau nelămuriri legate de mâncare? V-aţi gândit cât adevăr este în mesajele publicitare şi cum puteţi recunoaşte un produs sănătos? Sunteţi copleşiţi de avalanşa de informaţii şi nu ştiţi în cine să mai aveţi încredere? Credeţi că o alimentaţie echilibrată este privilegiul celor cu bani?
  Am să vă ofer eu o parte din aceste răspunsuri, tocmai pentru că în şcoli nu se învaţă nutriţie, la doctor ajungeţi doar când sunteţi bolnavi, iar educaţia nu se poate face nici din reviste, nici de la televizor.
  Am scris această carte pentru toţi cei care doresc să ştie puţin mai mult despre mâncare. Am încercat să uit că sunt medic şi m-am adresat vouă cu toată sinceritatea, de pe poziţia unui prieten care vă ştie nevoile, dar şi slăbiciunile. Pe lângă informaţiile ştiinţifice, veţi găsi aici o parte din secretele alimentelor şi multe sfaturi practice astfel încât să alegeţi produsele care vă hrănesc corpul şi vă satisfac sufletul.
  Mâncarea este şi trebuie să rămână una dintre plăcerile vieţii şi doar cunoscând elementele de bază ale nutriţiei veţi putea avea o dietă diversificată şi echilibrată. Primiţi-mă la masa voastră şi veţi vedea că sănătatea poate începe din farfurie şi nu este doar gustoasă, ci mai ales accesibilă tuturor.


  Dr. Mihaela Bilic
  medic nutriţionist
  www.doctorbilic.com