Bine ai venit!
|
| |
Dr. Ovidiu Berghi - Ebook Ghidul alergiilor sezoniere - Curtea Veche Publishing
Digital

Ebook Ghidul alergiilor sezoniere

Consultație în rezumat și trusă de prim ajutor pentru când ceea ce plutește în aer ne împiedică să respirăm. O carte pe cât de concisă, pe atât de cuprinzătoare, care ne invită la cunoaștere într-un mediu înconjurător în plină schimbare.

Dr. Ovidiu Berghi este medic primar alergolog și imunolog. A absolvit medicina generală la Universitatea de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu“ din Cluj-Napoca și a continuat cu rezidențiatul și doctoratul în București, specializându-se în diagnosticarea și tratarea alergiilor respiratorii. Spune despre sine că a fost tocilar și că pasiunea lui a devenit, poate nu întâmplător, desființarea miturilor legate de alergii și de bolile respiratorii. Ghidul alergiilor sezoniere este contribuția unui om care a înțeles că amenințările la adresa sănătății sunt deseori invizibile și că doar informațiile clare, din surse avizate, ne pot ajuta să ne-o păstrăm. 

Cunoașterea exactă a cauzelor care ne provoacă alergiile face diferența dintre un pacient care se tratează după recomandări mai mult sau mai puțin avizate, inclusiv prin autodiagnosticare din surse neprofesioniste, și un pacient care este diagnosticat și urmărit în timp de medicul specializat în aceste boli – alergologul.

Dr. Ovidiu Berghi

Ebook Ghidul alergiilor sezoniere - Descriere și informații

Scris cu rigurozitatea specialistului, dar pe înțelesul cititorului fără pregătire medicală, ghidul alergologului Ovidiu Berghi îndreaptă o privire lucidă asupra unui fenomen care afectează aproximativ unu din trei europeni: alergiile sezoniere. Bazându-se pe o îndelungată experiență de cabinet care i-a arătat că un pacient informat, care își înțelege afecțiunea, e un pacient pe jumătate vindecat, autorul ne clarifică principalii factori declanșatori ai alergiilor, desființează mituri și reușește să tragă un semnal de alarmă în legătură cu importanța unui diagnostic corect, venit cât mai devreme.

Anul apariției: 2024

Format: e-book

Autor: Ovidiu Berghi

Format ediție: Digital

ISBN : 978-606-44-1645-2