Bine ai venit!
|
| |

Carte dezvoltare personală-Cum să devii o nouă persoană până vineri

Cum să te accepți pe tine însuți, să-ți dezvolți încrederea de sine și să-ți schimbi viața
52,00 lei
Cartea aceasta este ghidul care te va ajuta să descoperi și să accepți adevărul despre tine însuți.

Dr. Kevin Leman (n. 1943) este psiholog, umorist, personalitate de radio și televiziune și orator cunoscut și apreciat pe plan internațional. A studiat la North Park University. A obținut diploma de licență în psi­hologie la University of Arizona, unde mai târziu și-a dat masteratul și doctoratul. În 1993, a primit Distinguished Alumnus Award din par­tea North Park University. În 2003, a primit din partea University of Arizona cel mai important premiu pe care îl poate decerna universita­tea unui fost absolvent: Alumni Achievement Award. Este membru al American Psychological Association, American Federation of Television and Radio Artists și North American Society of Adlerian Psychology.

Dr. Leman este fondator și președinte al Leman Academy of Excellence și al Couples of Promise. A apărut pe lista de autori de bestsellere a pres­tigioasei publicații The New York Times și a semnat peste 50 de cărți despre căsnicie și probleme familiale. A participat la numeroase emi­siuni de radio și televiziune, printre care The Morning Show, Today și Oprah. Este căsătorit și are cinci copii.

Cum să devii o nouă persoană până vineri? E oare posibil? Să fiu sincer, e o păcăleală. Poți deveni o nouă persoană până miercuri, dacă faci câteva lucruri simple. Până vineri ai practic timp suficient să-ţi șlefuiești noua personalitate! Asta este miraculoasa schimbare pe care o așteptai. Garantez.

Dr. Kevin Leman

Cea mai bună definiție a nebuniei pe care am citit-o vreodată este: „să faci același lucru iar și iar, așteptându-te la rezultate diferite“. Dar oare nu asta facem când e vorba despre schimbarea personalității noastre? Repetăm aceeași greșeală de nenumărate ori, transformând o situație neplăcută într-una și mai proastă și distrugându-ne viețile ‒ și pe cele ale altora ‒ în acest proces.

Dr. Kevin Leman

Carte dezvoltare personală-Cum să devii o nouă persoană până vineri - Descriere și informații

Câți dintre noi putem să spunem cu mâna pe inimă că ne cunoaștem cu adevărat și că ne trăim viața așa cum vrem? Dacă nu te numeri printre cei „aleși“, acesta este ghidul care te va ajuta să descoperi și să accepți adevărul despre tine însuți și să ai o viață fericită și împlinită ‒ în doar cinci zile, de luni până vineri. Luni afli ce tip de personalitate ai, marți îți înțelegi atuurile și slăbiciunile, miercuri identifici minciunile pe care ți le spui ‒ și renunți definitiv la ele, joi descoperi care este limbajul tău de iubire preferat, iar vineri înțelegi cum să valorifici tot ce ai învățat ca să devii expert în propria persoană.

Schimbarea nu trebuie să rămână o utopie, atâta vreme cât pui în aplicare sfaturile pe care ți le oferă, cu umor și într-un limbaj accesibil, doctorul Kevin Leman. Gata cu scuzele, cu lipsa de inițiativă, cu veșnicele tergiversări! De ce să te prefaci că ești altcineva, când poți să fii așa cum îți dorești?

Anul apariției: 2024

Format: 13 × 20 cm

Număr pagini: 288

Ediția: a II-a

Traducere: Dan Taflan

Autor: Dr. Kevin Leman

Titlu original: Have a New You by Friday

Format ediție: Paperback

ISBN : 978-606-44-1688-9