Bine ai venit!
|
| |
Carrie Lewis, Sophia Touliatou - Ebook Totul despre anxietate - Curtea Veche Publishing
Digital

Ebook Totul despre anxietate

Nu doar adulții suferă de anxietate. Descoperă în paginile acestei cărți frumos ilustrate principalele manifestări ale anxietății, prezentate pentru copii. Hai să înțelegem fobiile, atacurile de panică și stresul și… cine știe?! Poate chiar facem pace cu Bau-Bau.

Carrie Lewis a scris și a editat peste 100 de cărți pentru copii. S-a implicat în realizarea unei mari varietăți de resurse educaționale și predă ore de învățare familială. Este căsătorită, are doi copii, iar în timpul liber îi place să cânte la violoncel. 

Sophia Touliatou s-a născut la Atena și a studiat design grafic. Este ilustrator, majoritatea lucrărilor ei fiind cărți pentru copii. Dintre ele, multe au obținut premii și nominalizări. Are colaborări în Grecia, Marea Britanie, Franța, Italia, Germania, Spania, Belgia, Statele Unite ale Americii, Australia, Japonia și Coreea de Sud. 

E un pic mai fericită când are prin preajmă un câine sau o pisică și ferm convinsă că viața începe abia după prima ceașcă de cafea din zi. 

O resursă accesibilă pentru toți cei interesați de sănătatea mintală.

Publishers Weekly

O carte frumos ilustrată, din care copiii vor afla cum să își exprime în cuvinte gândurile și emoțiile și vor înțelege unele dintre motivele pentru care simt ceea ce simt.

Ben Sedley, psiholog clinician

O introducere solidă în gestionarea anxietății.

Kirkus Reviews

Ebook Totul despre anxietate - Descriere și informații

Anxietatea. Este o emoție care se ivește aproape în fiecare zi, manifestările ei mergând de la grijile obișnuite până la o frică puternică, atunci când avem de-a face cu un lucru înspăimântător, și ajungând la tulburările de anxietate cu care se confruntă mulți dintre copii. Dar de ce apare anxietatea? Și ce putem face atunci când se întâmplă?


Totul despre anxietate abordează aceste întrebări din toate unghiurile posibile. Cititorii cu vârste cuprinse între 8 și 14 ani vor afla din paginile ei ce se întâmplă în creierul și în sistemul lor nervos central atunci când se simt anxioși. De asemenea, vor descoperi cauzele anxietății din perspectivă evoluționistă, precum și că apariția ei nu este întotdeauna un lucru rău. Dar, cel mai important, copiii vor descoperi strategii noi pentru a-și gestiona anxietatea, astfel încât să învețe că se poate trăi cu ea.

Anul apariției: 2022

Format: e-book

Ilustrații: Sophia Touliatou

Traducere: Ruxandra Comșa

Autor: Carrie Lewis

Titlu original: All About Anxiety

Format ediție: Digital

ISBN : 978-606-44-1110-5