Bine ai venit!
|
| |
Thomas Hardy, Ann Kronheimer, Maxine Linnell - Tess d’Urberville - Curtea Veche Publishing
-15%

Tess d’Urberville

Repovestire
12,75 lei 15,00 lei


Nenumărate poveşti extraordinare,
nenumărate personaje extraordinare,
nenumărate cărţi extraordinare!

Colecţionaţi aceste mici versiuni
ale celor mai importante cărţi din lume,
şi veţi descoperi că volumele din seria
Real Reads sunt o Reală Provocare.

Bun-venit în
fascinanta lume Real Reads!

Thomas Hardy (n. 2 iunie 1840, Dorchester, Regatul Unit – d. 11 ianuarie 1928, Dorchester, Regatul Unit) a fost un scriitor și poet naturalist britanic, cunoscut pentru romanele sale „Tess” și „Departe de lumea dezlănțuită”. Evenimentele din majoritatea operelor sale se desfășoară în comitatul semi-imaginar Wessex și sunt marcate de descrieri poetice și fatalism.

Prin opera sa, caracterizată prin studiul amănunțit al caracterelor și ambianțelor, simpatie umană pentru eroi, prin viziunea fatalistă și pesimistă, se opune convenționalității epocii victoriene.

Ilustrator de cărți pentru copii.

Este scriitoare și iubește cărțile. A publicat șapte cărți, și pentru alte câteva a fost editor. Este mentor și ajută tinerii scriitori să învețe tainele scrisului. Prima sa carte de poezie, The Dust, a fost publicată în anul 2017.

Tess încearcă din greu să facă ceea ce trebuie şi parcă este pedepsită de fiecare dată; îmi pare foarte rău pentru ea.

Lizzy, 11 ani

Tess d’Urberville - Descriere și informații

Vârstă recomandată: 8-14 ani

După o serie de întâmplări nefericite, Tess Durbeyfield pleacă din casa familiei sale sărace pentru a găsi de lucru la rudele lor bogate.

Noul ei stăpân, Alec d’Urberville, pare fermecător şi amabil. Tess ştie să păstreze măsura justă, dar este singură şi vulnerabilă printre străini. Poate avea încredere în Alec?

După un an, Tess îl întâlneşte pe Angel Clare şi cei doi se îndrăgostesc. O va mai iubi el după ce va afla adevărul despre trecutul ei?

În această captivantă poveste despre curaj, iubire şi trădare, Thomas Hardy îşi pune nişte întrebări foarte dificile. Bărbaţii şi femeile au aceleaşi aşteptări de la viaţă şi unii de la alţii? Putem scăpa vreodată de consecinţele acţiunilor noastre din trecut? Cât de multă durere poate suporta un om?

Anul apariției: 2017

Format: 13.0 x 20.0 cm

Număr pagini: 64

Ilustrații: Ann Kronheimer

Traducere: Ana Maria Datcu

Autor: Thomas Hardy, Maxine Linnell

Format ediție: Paperback

ISBN : 978-606-588-990-3