Bine ai venit!
|
| |
Arthur Conan Doyle, Tony Evans - Câinele din Baskerville - Curtea Veche Publishing
-15%

Câinele din Baskerville

Repovestire
12,75 lei 15,00 lei
Va reuşi Sherlock Holmes să îl scape pe Sir Henry, noul proprietar al domeniului Baskerville Hall, de vechiul blestem abătut asupra familiei? Ori înspăimântătorul câine va face o nouă victimă?

Sir Arthur Ignatius Conan Doyle (n. 22 mai 1859, Edinburgh, Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei – d. 7 iulie 1930, Crowborough, Regatul Unit) a fost un romancier britanic, celebru pentru a-l fi creat pe Sherlock Holmes - primul detectiv care apare într-o serie de romane polițiste. În afara acestora, Sir Arthur Conan Doyle a fost autorul a numeroase povestiri științifico-fantastice, romane istorice, piese de teatru, romane de dragoste, poezie și texte inspirate direct din realitate (non-fiction).

Tony Evans are un masterat în literatură și și-a început cariera ca profesor de limba engleză. E interesat de literatura și cultura din perioada victoriană. A adaptat mai multe opere clasice pentru a putea fi citite de copii. Printre ele se numără: Frații Karamazov, Mizerabilii și Litera stacojie.

Povestea era din ce în ce mai înfricoşătoare. Bănuiam cine săvârşise crima, însă nu puteam înţelege cum sau de ce o făcuse.

Grace, 9 ani

Câinele din Baskerville - Descriere și informații

Vârstă recomandată: 8-14 ani


În jurul trupului neînsufleţit au fost descoperite urmele lăsate de un câine imens.


Sir Charles Baskerville a fost găsit mort, cu faţa schimonosită de uimire şi de groază, iar lui Sherlock Holmes şi doctorului Watson le-a revenit sarcina de a desluşi o sinistră şi dificilă enigmă.


O creatură fioroasă bântuie pe dealurile sălbatice şi pustii din Dartmoor. O fi vorba de vreun demon venit din lumea spiritelor? Îi va învinge pe cei doi, în pofida priceperii şi curajului lor? A cui este silueta înaltă şi misterioasă care a fost văzută furişându-se în toiul nopţii prin ţinutul mlăştinos?


Nenumărate poveşti extraordinare, nenumărate personaje extraordinare, nenumărate cărţi extraordinare! Colecţionaţi aceste mici versiuni ale celor mai importante cărţi din lume, şi veţi descoperi că volumele din seria Real Reads sunt o Reală Provocare.

Bun-venit în fascinanta lume Real Reads!

Anul apariției: 2016

Format: 13.5 x 19.0 cm

Număr pagini: 64

Traducere: Ana Maria Datcu

Autor: Tony Evans, Arthur Conan Doyle

Format ediție: Paperback

ISBN : 978-606-588-880-7