Telefon Curtea Veche

Joseph O'Connor

Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)

Joseph O'Connor

Introducere în NLP (EBOOK)

 

 

Rezultatele excepționale din orice domeniu se bazează pe abilități de comunicare remarcabile. Cartea de față ne învață cum anume să dobândim aceste abilități, astfel încât să atingem performanța în viața profesională și cea personală.Fără îndoială că programarea neurolingvistică a devenit astăzi, în..

Joseph O'Connor

Coaching cu NLP. Cum să fii un coach de succes (E...

 

 

Cartea de față prezintă formula probabil cea mai clară și mai concisă a tehnicilor pe care trebuie să le cunoască oricine își dorește o carieră în coaching sau doar vrea să se familiarizeze cu acest domeniu. Iar motivele celei de-a doua categorii de cititori pot fi variate: poate vor să-și îmbunătăț..

Joseph O'Connor

Manual de NLP (EBOOK)

 

 

Experimentatul psihoterapeut Joseph O’Connor, unul dintre cei mai apreciaţi formatori în NLP, oferă cel mai bun curs introductiv tuturor celor care vor să stu­di­eze programarea neuro-lingvistică şi să deprindă tehnicile specifice acestei abordări în psihologie.Influenţa limbajului asupra funcţiilor..

Joseph O'Connor

Manual de NLP. Ediția a III-a

59,00 lei

Fără TVA: 56,19 lei

Influenţa limbajului asupra funcţiilor cognitive, metodele de inducere a unor stări emoţionale şi tehnicile de influenţare a deciziilor celorlalţi – acestea sunt doar câteva dintre subiectele abordate de către Joseph O’Connor. În urma lecturii acestui volum, vei constata că NLP-ul nu reprezintă doar..

Joseph O'Connor

Coaching cu NLP. Cum să fii un coach de succes - ...

35,00 lei

Fără TVA: 33,33 lei

Una dintre trăsăturile care au făcut din "Coaching cu NLP. Cum să fii un coach de succes" un bestseller este că propune principii bazate pe NLP la fel de folositoare în management, afaceri, sport sau viața personală – ei bine, cam în toate domeniile în care comunicarea este importantă. Deoarece coac..

Joseph O'Connor

Introducere în NLP. Ediția a II - a

48,00 lei

Fără TVA: 45,71 lei

Fără îndoială că programarea neurolingvistică a devenit astăzi, în multe cercuri sociale și profesionale, mai populară decât psihologia clasică sau psihanaliza. Dar cu ce contribuie ea la îmbunătățirea performanțelor și a stării de spirit generale?Joseph O'Connor și John Seymour prezintă, cu onestit..

Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)