Şi vom merge toţi în infern

Descriere

Aceasta este povestea unei agonii. Alter ego-ul lui Vallejo devine martorul morţii lui Dario, fratele adorat, bolnav de SIDA.
arrow-left

Literatura are o infinitate de teme. În cărţile mele, moartea chiar este o temă centrală. Să mori la persoana întâi este foarte complicat, la persoana a treia este mult mai uşor să omori un personaj, dar cum s-o faci la persoana întâi, cum să zici eu m-am murit?

– Fernando Vallejo

arrow-left

Este foarte posibil să nu existe un alt autor care să exprime mai bine sentimentul incomod de a fi columbian ca Vallejo. Şi poate că nu există o altă carte care să cuprindă atâta furie şi tandreţe, scârbă şi dor, disperare şi speranţă în ţara asta ca romanul Şi vom merge toţi în infern.

– Marta Ruíz - Arcadia

arrow-left

Într-o lume a înverşunării, doar un desăvârșit stil narativ poate transforma verbul caustic în muzică belicoasă. Îmi asum posibilele consecinţe excesive ale declarației mele: Fernando Vallejo este un Céline al violenței latino-americane.

– Christopher Domínguez Michael - Letras Libres

Detalii

Anul apariției: 2016
Format: 13.0 x 20.0 cm
Număr pagini: 216
Traducere: Mariana Sipoş
Autor: Fernando Vallejo
Cod produs: 978-606-588-913-2
Categorii: Cărți Autori străini Roman
Despre autor

Fernando Vallejo

Fernando Vallejo (născut în 1942 la Medellín, Columbia) este romancier, regizor şi eseist. A început studii de filosofie şi litere la Bogotá, dar, după numai un an, le-a abandonat în favoarea celor de biologie, pe care le-a și terminat.
Critic asiduu al Bisericii Catolice, al politicii din ţara natală, al ipocriziei şi al falsei moralităţi, Fernando Vallejo şi-a petrecut ce... >

Cărți de același autor

Pachete

icon-favorite
257,00 lei
icon-favorite
200,00 lei
icon-favorite
321,00 lei
icon-favorite
215,00 lei
icon-favorite
92,00 lei
icon-favorite
159,00 lei
icon-favorite
icon-favorite
503,00 lei

Produse asemănătoare