Pachet

Pachet Stress Relief


Pachetul conține 5 titluri: Revoluția somnului, Liniștea vorbește, Căutarea cerului albastru, Renunță la ceas și Ghid de supraviețuire în universul profesional

Mindfulness pentru fericire aici și acum
Joseph Emet ne propune o carte-traseu în care fiecare pas este reprezentat de un capitol cu o structură simplă, alcătuit dintr-o anecdotă, o temă de meditație, o discuție asupra temei și un set de exerciții de tip mindfulness.
Cum să facem față situațiilor stresante
Autorul ne împărtășește cu generozitate soluții pentru depășirea crizelor identitare și relaționale la locul de muncă, pentru a învăța să respectăm și să ne facem respectați, pentru a ne proteja integritatea fizică, psihică și morală.
Cum să fii mai productiv fără stres
Cartea Laurei Vanderkam te va ajuta să-ți schimbi percepția asupra trecerii orelor și a zilelor, să privești mai relaxat realitatea înconjurătoare, să-ți strecori activitățile preferate în programul de zi cu zi și să-ți faci timp pentru cei dragi.
A doua carte a maestrului spiritual Eckart Tolle aprofundează învățăturile din „Puterea prezentului“ într-un stil la fel de clar și elocvent.
Cum să îți schimbi viața noapte de noapte
Relația noastră cu somnul trece printr-o adevărată criză! Munca peste program, viaţa de familie, conectarea permanentă la telefoane şi la internet, aspiraţiile și temerile noastre — totul stă în calea detaşării necesare regenerării de care avem nevoie.

Pachet

Pachet Stress Relief

Pachete

icon-favorite
503,00 lei
icon-favorite
329,00 lei
icon-favorite
257,00 lei
icon-favorite
261,00 lei
icon-favorite
245,00 lei
icon-favorite
92,00 lei
icon-favorite
291,00 lei
icon-favorite
145,00 lei