Revoluția somnului

Cum să îți schimbi viața noapte de noapte

Descriere

Relația noastră cu somnul trece printr-o adevărată criză! Munca peste program, viaţa de familie, conectarea permanentă la telefoane şi la internet, aspiraţiile și temerile noastre — totul stă în calea detaşării necesare regenerării de care avem nevoie.
arrow-left

Arianna Huffington demonstrează că somnul este absolut necesar sănătăţii, un factor esenţial în atingerea scopurilor noastre. Avem nevoie de somn pentru a reuşi!

– Sheryl Sandberg, COO Facebook

arrow-left

Dacă nu citeşti Revoluția somnului, în mod sigur vei regreta după ce vei muri. Nu credeam că am nevoie de o carte care să mă ajute să dorm, dar aveam! Somnul este totul — e principalul lucru pe care l-am aflat.

– Bill Maher

arrow-left

Arianna Huffington a scris o carte extrem de importantă. Din când în când, cu toţii avem probleme cu somnul. Pentru mulţi, e o luptă continuă. Dacă ne reconstruim relaţia cu somnul, dacă ne împrietenim şi nu ne luptăm cu acesta urmând sfaturile Arianna Huffington, ne vom transforma viaţa şi vom reintra în contact cu sinele nostru inteligent şi plin de compasiune.

– Mark Williams, profesor de psihologie clinică, Universitatea Oxford

Detalii

Anul apariției: 2017
Format: 13.0 x 20.0 cm
Număr pagini: 464
Traducere: Violeta Bianca Stănescu
Autor: Arianna Huffington
Cod produs: 978-606-44-0027-7
Despre autor

Arianna Huffington

Arianna Huffington (născută Arianna Stassinopoulos, la 15 iulie 1950) este una dintre cele mai importante personalităţi media din lume. Născută la Atena, s‑a mutat în Marea Britanie la 16 ani şi a urmat Girton College, Cambridge, specializarea economie, devenind, cinci ani mai târziu, președinte al faimoasei societăți de dezbateri Cambridge Union.  >

Cărți din aceleași colecții

Pachete

icon-favorite
92,00 lei
icon-favorite
215,00 lei
icon-favorite
160,00 lei
icon-favorite
icon-favorite
291,00 lei
icon-favorite
icon-favorite

Pachet

NLP
237,64 lei
icon-favorite
321,00 lei
icon-favorite

Pachete in care este inclus