Bine ai venit!
|
| |

Pădurea

40,00 lei
În pădure se întâmplă lucruri stranii, iar animalele sunt nevoite să înfrunte pericolele care le pasc la fiecare colț.
Nr. pagini: 192 Format: 13.0 x 20.0 cm Categorii: Cărți, Autori români, Ficțiune, Literatură contemporană, Beletristică, Alegorie Descriptoare: , , ,

Marian Godină

Marian Godină merge la Poliție aproape în fiecare zi. Nu pentru că s-ar afla sub control judiciar, ci fiindcă este polițist, începând cu luna decembrie a anului 2006, după ce a absolvit Școala de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr” din Câmpina. În prezent activează în cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale. 

Când își lasă masca jos, Marian „descinde” în mintea cititorilor cu textele pe care le scrie cu mult umor, reușind de fiecare dată să schimbe în bine dispoziția oamenilor. Dacă la serviciu Marian urmărește să nu fie urmărit, pe pagina sa de Facebook este urmărit de peste 550 000 de oameni.

La Curtea Veche Publishing a mai publicat Flash-uri din sens opus, În misiune cu Marian și Pablo, the alpaca: scrisoarea.

Când expresia „a fura ca în codru” devine realitate, iar orasul de la marginea pădurii amenință să transforme împrejurimile în praf și pulbere, cineva trebuie să intervină. În această alegorie despre trădare și jocuri de putere, animalele demonstrează că nu contează cât de răspândită e minciuna, fiindcă adevărul va găsi mereu o cale să iasă la iveală.

Anul apariției: 2021

Format: 13.0 x 20.0 cm

Număr pagini: 192

Copertă: softcover

Autor: Marian Godină

Format ediție: Paperback

ISBN : 978-606-44-0890-7