Bine ai venit!
|
| |
În misiune cu Marian
-10%

În misiune cu Marian

Eu nu-s pitic, am ghiozdanul mare!
36,00 lei 40,00 lei
Marian, polițistul care e la datorie în fiecare dimineață în fața școlii lui Luca, e preocupat să-l învețe pe Luca regulile elementare de circulație și să elimine impresia greșit impregnată de unii părinți copiilor, că polițiștii sunt oameni răi de care trebuie să se ferească.
Nr. pagini: 64 Format: 21.0 x 23.5 cm Categorii: Autori români, Ficțiune pentru copii, Povești Imprint: Descriptoare: , , Editura: Curtea Veche Publishing

Marian Godină

Marian Godină merge la Poliție aproape în fiecare zi. Nu pentru că s-ar afla sub control judiciar, ci fiindcă este polițist, începând cu luna decembrie a anului 2006, după ce a absolvit Școala de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr” din Câmpina. În prezent activează în cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale. 

Când își lasă masca jos, Marian „descinde” în mintea cititorilor cu textele pe care le scrie cu mult umor, reușind de fiecare dată să schimbe în bine dispoziția oamenilor. Dacă la serviciu Marian urmărește să nu fie urmărit, pe pagina sa de Facebook este urmărit de peste 550 000 de oameni.

La Curtea Veche Publishing a mai publicat Flash-uri din sens opus, În misiune cu Marian și Pablo, the alpaca: scrisoarea.

Vârstă recomandată: 6-7 aniUna dintre misiunile oricărui polițist rutier este dirijarea traficului. Marian, polițistul care e la datorie în fiecare dimineață în fața școlii lui Luca, își asumă mai mult. E preocupat să-l învețe pe Luca regulile elementare de circulație și să elimine impresia greșit impregnată de unii părinți copiilor, că polițiștii sunt oameni răi de care trebuie să se ferească. Nici Luca nu e un băiețel oarecare. De la el Marian învață că oricine poate făgădui un lucru, însă doar oamenii de caracter se țin de cuvânt și duc o treabă la bun sfârșit. Împreună, cei doi îndeplinesc o misiune în care află o mulțime de lucruri despre circulație, despre cărți și mai ales despre prietenie.

Anul apariției: 2016

Format: 21.0 x 23.5 cm

Număr pagini: 64

Ilustrații: Alexia Udriște

Autor: Marian Godina

Format ediție: Paperback

ISBN : 978-606-588-877-7