Bine ai venit!
|
| |
Jen Sincero - Carte dezvoltare personală-Ebook Ești un badass! - Curtea Veche Publishing
Digital

Carte dezvoltare personală-Ebook Ești un badass!

Lasă îndoielile și începe să trăieșticu adevărat
Autosabotarea poate fi unul dintre cele mai dificile obstacole, dar iată câteva sfaturi, exerciții și experiențe personale ale autoarei care te vor ajuta să învingi în lupta cu tine însuți. Și, în plus, să faci și niște bani.

Jen Sincero este autoare și coach de succes. Prin intermediul newsletterului său, al seminarelor, ședințelor private, aparițiilor publice, articolelor, produselor și cărților sale, i-a ajutat pe mulți să își transforme atât viața personală, cât și pe cea profesională. În urmă cu câțiva ani, Jen și-a luat rămas-bun de la casa din California, pentru a călători pe perioadă nedeterminată și încurajează pe toată lumea să trăiască o viață împlinită, fără limite. Poți descoperi mai multe despre ea accesându-i website-ul: jensincero.com.

Îmi place interpretarea lui Jen, pragmatică și amuzantă, a ceea ce înseamnă să ai o viață minunată. Iată câteva modalități practice și ușoare care te vor ajuta să intri în contact cu profilul tău ideal și să îți schimbi viața.

Dailyom

Sincero aduce un suflu distractiv și feminin procedeelor de dezvoltare personală.

Publishers Weekly

Stilul sincer, amuzant și realist în care Sincero abordează dificultățile vieții te încurajează să citești pe nerăsuflate acest bestseller New York Times.

Stylecaster

Sincero a scris una dintre cele mai amuzante cărți de dezvoltare personală pe care vor pune ochii cei mai mulți dintre cititori. Să o parcurgi este ca și cum ai vorbi cu cel mai bun prieten, cel care îți spune adevărul indiferent de situație și care îți împinge limitele dincolo de zona de confort.

The State Hornet

Coach de succes, Sincero știe că tot ceea ce crezi este posibil, iar ceea ce crezi despre tine face diferența.

Vogue

Plin de sfaturi sincere și lipsite de rușine, exerciții de transformare personală și multe situații haioase, Ești un badass! o să îți reducă la tăcere criticul interior.

Bustle

Vezi mai mult

Vezi mai putin

Carte dezvoltare personală-Ebook Ești un badass! - Descriere și informații

Dacă te aștepți ca discursul cărții pe care o ai în mână să fie unul academic, las-o deoparte. Jen Sincero nu e o mamă grijulie care să te ia delicat de braț și să te treacă strada. Este sora mai mare care îți dă un brânci pe trecerea de pietoni, pentru că ești atât de absorbit de lucrurile mărunte care se petrec în viața ta, încât nu vezi că s-a făcut verde. De fapt, te mai și muștruluiește din când în când. Dar asta e forța ei, care te îndeamnă să te înțelegi, să te iubești, să dai lovitura și să îți creezi o viață cu adevărat frumoasă.

Anul apariției: 2023

Format: e-book

Traducere: Ana-Maria-Diana Scarlat

Autor: Jen Sincero

Titlu original: You Are a Badass. How to Stop Doubting Your Greatness and Start Living an Awesome Life

Format ediție: Digital

ISBN : 978-606-44-1446-5