Bine ai venit!
|
| |
Dr. Spencer Johnson - Carte dezvoltare personală-Ebook Mușcă din cașcaval - Curtea Veche Publishing
Digital

Carte dezvoltare personală-Ebook Mușcă din cașcaval

O metodă eficientă de a-ți schimba gândirea și de a avea succes
Schimbările din viața de zi cu zi sunt inevitabile. Pentru a trece peste ele, uneori e nevoie să-ți transformi modul de a le privi. Nu e ușor, dar odată ce ai conștientizat că există convingeri care te țin pe loc, ai făcut primul pas spre o nouă viață.

Dr. Spencer Johnson (1938–2017) este autorul sau coautorul mai multor bestselleruri The New York Times. A devenit celebru pentru faptul că abordează probleme complexe și propune soluții simple. În 2005, după șapte ani de la apariție, cartea Cine mi‑a luat cașcavalul? a fost declarată de Amazon.com cel mai bine vândut titlu de la înființarea site‑ului.

Această poveste se adresează tuturor celor ajunși în dificultate într-un moment sau altul. Există ceva în viața ta care nu mai e cum a fost, ca în cazul celor două personaje principale de aici? Mușcă din cașcaval te va ajuta să renunți la convingeri vechi și să explorezi imposibilul.

The Florida Times-Union

Dr Spencer Johnson este regele parabolelor.

USA Today

Dr Johnson are excepționala capacitate de a fi interesant, incitant și succint. Am toată admirația pentru el.

Norman Vincent Peale

Carte dezvoltare personală-Ebook Mușcă din cașcaval - Descriere și informații

În Cine mi-a luat cașcavalul?, o parabolă pentru toate vârstele, doi omuleți se confruntau cu o situație dramatică: le dispăruse hrana, deliciosul cașcaval.


Peripețiile lor, urmărite cu sufletul la gură de zeci de milioane de cititori din întreaga lume, continuă în Mușcă din cașcaval, la fel de captivante și pline de învățăminte. Oare vor reuși să se descurce în fața noilor provocări și să descopere că există și alte locuri în afara labirintului în care trăiesc? Urmează să aflați din această cărticică, scrisă de Spencer Johnson în cel mai dificil moment al vieții sale, o pildă pentru viitor despre nebănuita forță a optimismului.

Anul apariției: 2021

Narator Audiobook: Zory David

Format: Ebook și Audiobook

Traducere: Margareta Manole

Autor: Dr. Spencer Johnson

Titlu original: Out Of The Maze

Format ediție: Digital

ISBN : 978-606-44-1066-5, 978-606-44-0810-5