O țară se construiește zi de zi
-10%

O țară se construiește zi de zi

Cea mai frumoasă poveste Vol. III

Descriere

Nu putem evada din istoria noastră. Nici măcar după un secol. Pentru că Istoria ne cuprinde și încă se scrie, atât prin marile evenimente sociale și politice care ne jalonează prezentul, cât și prin gesturile mărunte ale fiecăruia dintre noi.
arrow-left

Acest volum a fost gândit, ca un mesaj de încurajare pentru toți acei români care, azi, parcă nu mai au încredere în țara lor (un sentiment de neîncredere în paradigma statală care în fapt nu e numai românesc, e chiar european și mondial, se pare, desigur, în doze diferite și cu rațiuni diferite de la caz la caz). În realitate, între începutul secolului al XIX-lea și începutul secolului al XX-lea, povestea românilor și a României reprezintă o clară poveste de succes!

– Adrian Cioroianu

Detalii

Anul apariției: 2019
Format: 13.0 × 20.0 cm
Număr pagini: 304
Autor: Adrian Cioroianu
Cod produs: 978-606-44-0440-4
Despre autor

Adrian Cioroianu

Adrian Cioroianu este profesor la Facultatea de Istorie a Universităţii din Bucureşti, instituţie în care lucrează de peste două decenii. A publicat consistent în multe ziare şi reviste din ţară şi adesea poate fi văzut — în calitate de colaborator sau realizator — în programe ale televiziunilor din România. 

>

Pachete

icon-favorite
152,00 lei
icon-favorite
261,00 lei
icon-favorite
159,00 lei
icon-favorite
icon-favorite
icon-favorite
270,00 lei
icon-favorite
285,00 lei
icon-favorite
icon-favorite

Pachet

Mihai I