Steve Taylor
BIOGRAFIE

Steve Taylor (născut în 1967), este autor englez și lector / cercetător în psihologie, care a scris mai multe cărți despre psihologie și spiritualitate. Este lector superior de psihologie la Universitatea Leeds Beckett și este actualul președinte al Secției de Psihologie Transpersonală a Societății Britanice de Psihologie.

Principalul studiu al lui Taylor este psihologia transpersonală, care investighează stări superioare de conștiință și experiențe de „trezire”. Taylor are un masterat (cu distincție) în conștiință și psihologie transpersonală și un doctorat în psihologie la Universitatea John Moores din Liverpool. El scrie un blog popular „Out of the Darkness” pentru revista Psychology Today și, de asemenea, scrie articole de blog pentru Scientific American.

Centrul calmului
-15%

23,01 lei

19,55 lei

Descriere Aceste meditații, create de Steve Taylor și selectate de celebrul maestru spiritual Eckhart Tolle, au menirea să vă întărească puterea lăuntrică, fiind reflecții poetice care vă vor oferi o stare de liniște interioară. Ele vă vor inspira să trăiți frumos în mijlocul furtunii vieții cotidiene. Vorbele de duh vă vor dărui un refugiu sufletesc, al păcii, al bucuriei și al descoperirii sinelui esențial.