Centrul calmului

Reflecții și meditații pentru trezirea spirituală

Descriere

Aceste meditații, create de Steve Taylor și selectate de celebrul maestru spiritual Eckhart Tolle, au menirea să vă întărească puterea lăuntrică, fiind reflecții poetice care vă vor oferi o stare de liniște interioară. Ele vă vor inspira să trăiți frumos în mijlocul furtunii vieții cotidiene. Vorbele de duh vă vor dărui un refugiu sufletesc, al păcii, al bucuriei și al descoperirii sinelui esențial.
arrow-left

Din când în când apare o carte care adaugă câteva picături minunate în fluviul înțelepciunii inefabile care străbate epocile. Centrul calmului este o astfel de carte. Deschide o cale spre sinele autentic.

– Elizabeth Lesser

arrow-left

Centrul calmului al lui Steve Taylor este o întruchipare a tradiției străvechi a discursului poetic spiritual. Tema predominantă a acestor poeme o reprezintă starea de conștientizare a cititorului. Dacă vă deschideți în fața forței transformatoare și citiți atent și fără grabă, veți descoperi că fiecare poem își va exercita forța magică asupra voastră și va aduce o schimbare subtilă, dar clară, în starea de conștientizare.

– Eckhart Tolle

arrow-left

Transcendent, dar realist, profund, dar simplu, străvechi, dar uimitor de nou. Volumul semnat de Steve Taylor ne dă aripi și ne dă avânt, astfel încât să ajungem cât mai sus, sus, sus, mult dincolo de noi înșine.

– Arjuna Ardagh

Detalii

Anul apariției: 2017
Format: 13.0 x 20.0 cm
Număr pagini: 104
Traducere: Mihaela Veronica Șerbănescu
Autor: Steve Taylor
Cod produs: 978-606-588-923-1
Despre autor

Steve Taylor

Steve Taylor (născut în 1967), este autor englez și lector / cercetător în psihologie, care a scris mai multe cărți despre psihologie și spiritualitate. Este lector superior de psihologie la Universitatea Leeds Beckett și este actualul președinte al Secției de Psihologie Transpersonală a Societății Britanice de Psihologie.

Princi... >

Pachete

icon-favorite
503,00 lei
icon-favorite
icon-favorite
200,00 lei
icon-favorite
160,00 lei
icon-favorite
215,00 lei
icon-favorite
92,00 lei
icon-favorite
257,00 lei
icon-favorite
icon-favorite
1.074,97 lei