Bine ai venit!
|
| |
Sharon Stone - Ebook Trăiesc a doua oară - Curtea Veche Publishing
Digital

Ebook Trăiesc a doua oară

În 2001, Sharon Stone a suferit un accident vascular cerebral masiv. În această carte povestește atât despre cum și-a revenit în mod miraculos cu ajutorul meditației, dar și amănunte revelatoare din viața și cariera ei.

Sharon Stone este actriță și producătoare, activistă pentru drepturile omului, artistă, mamă, fiică, soră și scriitoare. După ce a lucrat o vreme ca fotomodel, s-a lansat în cinematografie cu rolurile din filme precum Irreconcilable Differences și Total Recall. Celebritatea a venit
odată cu rolul principal din Basic Instinct, un imens succes de box office. Recunoașterea talentului ei actoricesc a avut loc în 1996, când a fost nominalizată la Premiul Oscar și a câștigat Globul de Aur pentru interpretarea din filmul lui Martin Scorsese, Casino.
Cariera cinematografică a lui Sharon Stone a fost completată de activitățile sale umanitare, fiind recompensată în decursul anilor cu Nobel Peace Summit Award, Harvard Humanitarian Award, Einstein Spirit Award și multe alte distincții.
În prezent locuiește în Los Angeles împreună cu familia.

Nu este o autobiografie hollywoodiană tipică. Brutal de sinceră, neliniștită și problematizantă.

O, The Oprah Magazine

O carte de memorii binevenită, despre cum să-ți găsești calea atunci când viața nu merge conform planului.

Library Journal

Pe lângă dezvăluirile personale surprinzătoare pe care le face, volumul impresionează prin căldură și grație, calități care, până în final, se dovedesc a fi de-a dreptul miraculoase.

The Washington Post

Trăiesc a doua oară este departe de a fi relatarea strălucitoare despre Hollywood la care s-ar putea aștepta cititorii. Stone profită de această ocazie pentru a-și spune povestea în stilul ei.

Time

Stone este neobișnuit de sinceră în legătură cu viața, faima și traumele ei.

The New Yorker

Scrisă cu eleganță și simț al umorului, această carte de memorii este o adevărată surpriză pentru fanii care nu au reușit până acum să treacă dincolo de aparența irezistibilei vedete.

Vogue

Vezi mai mult

Vezi mai putin

Ebook Trăiesc a doua oară - Descriere și informații

De-a lungul acestor pagini intime, la fel de sincere ca o conversație personală, Stone vorbește despre rolurile sale esențiale, despre prieteniile care i-au schimbat viața, despre cele mai mari dezamăgiri și realizările ei cu adevărat importante. Dezvăluie cum a trecut de la o copilărie plină de traume și violență la o carieră într-o industrie care, în multe privințe, a fost ecoul acelorași agresiuni, sub paravanul banilor și al farmecului. Descrie puterea și sensul pe care le-a găsit în copiii ei, în acțiunile de ajutorare și cum a luptat pentru a-și găsi nu doar adevărul interior, ci și dragostea familiei.

Anul apariției: 2022

Format: e-book

Traducere: Alexandra Borș

Autor: Sharon Stone

Titlu original: The Beauty of Living Twice

Format ediție: Digital

ISBN : 978-606-44-1171-6

Cărți de același autor
-30%
Hardcover

Trăiesc a doua oară