Bine ai venit!
|
| |
Russell Brand - Ebook Recuperare - Curtea Veche Publishing
Digital

Ebook Recuperare

Eliberează-te de dependențe
Dependențele sunt ca niște lanțuri cu care ne legăm de un sine străin ce ne parazitează. Cu timpul, acel sine preia controlul asupra noastră, distrugându‑ne.

Pentru a redeveni noi înșine, pentru a ne recupera adevăratul sine din ghearele monstrului care ne conduce e nevoie de un efort uriaș și, mai ales, de iubirea celorlalți.

Russell Brand (n. 1975) este actor, prezentator de emisiuni radio și de televiziune, scriitor și activist. Și-a început cariera cu spectacole de stand-up comedy, devenind, mai târziu, prezentator la MTV. În 2007, a avut primul său rol important, în serialul britanic St. Trinian’s, iar un an mai târziu a jucat în comedia Înșelat de Sarah Marshall. În 2013, a început o colaborare cu săptămânalul britanic de informație și analiză politică New Statesman, devenind cunoscut și ca activist și formator de opinie. În editorialele și aparițiile sale publice, abordează teme și subiecte sociale, politice și culturale precum inegalitatea, dependența de droguri, capitalismul corporatist, schimbările climatice, derapajele mass-media etc.

Acest manual despre recuperarea propriului sine nu a fost scris de pe o culme, ci dintr-o baltă cu noroi... Expertiza mea nu vine din faptul că sunt mai bun decât voi, ci din faptul că sunt mai rău!

Russell Brand

Ebook Recuperare - Descriere și informații

Recuperare este un ghid despre confruntarea cu tot felul de adicții, scris de un star care s-a luptat cu dependența de heroină, sex, faimă, ciocolată și eBay.

Cu sinceritate, umor și compasiune, Russell Brand ne spune povestea propriei lupte cu dependențele și ne împărtășește înțelep­ciunea dobândită de-a lungul celor peste paisprezece ani de recuperare.

Anul apariției: 2020

Format: e-book

Traducere: Margareta Manole

Autor: Russell Brand

Titlu original: Recovery: Freedom From Our Addictions

Format ediție: Digital

ISBN : 978-606-44-0459-6