Un moment de ascensiune
-40%

Un moment de ascensiune

Cum emanciparea femeii schimbă lumea

Descriere

Povestea Melindei conține informații uimitoare, atrăgând atenția asupra unor probleme vitale – de la căsătoriile cu minore la interzicerea accesului la contraceptive, la inechitatea de gen la locul de muncă. Și, pentru prima oară, scrie despre viața ei.
arrow-left

Cartea este o imperioasă pledoarie pentru o societate cu drepturi egale, în care femeile să fie tratate cu respectul cuvenit și prețuite la toate nivelurile sociale. Mai mult, este un îndemn pentru unitate, integrare și înfrățire. Avem nevoie de astfel de mesaje mai mult ca niciodată.

– Malala Yousafzai

arrow-left

Un puternic, emoționant și plin de modestie îndemn la luptă.

– Tara Westover

arrow-left

Probleme extrem de importante sunt prezentate aici cu forță exemplificatoare.

– Barak Obama

arrow-left

Preocupată în special de problema vaccinurilor, Melinda iese în față pentru a spune că investiția în educația femeilor va duce la eradicarea sărăciei și a inegalității și va îmbunătăți viața tuturor mai mult decât orice altă soluție. Cum grupurile de femei de pe glob rămân subfinanțate și cum egalitatea de gen mai are până să devină realitate în multe societăți, cartea Melindei este necesară și bine-venită.

– Emma Watson

Detalii

Anul apariției: 2020
Format: 14.5 x 20.5 cm
Număr pagini: 288
Traducere: Alina-Gabriela Rudeanu
Autor: Melinda Gates
Cod produs: 978-606-44-0495-4
Despre autor

Melinda Gates

Melinda Gates (n. 1964) s-a născută în Dallas, Texas, în familia unui inginer aerospațial și a unei casnice, viitoarea autoare a manifestat de timpuriu o predilecție pentru științele exacte.

După ce a și-a obținut licența în informatică și economie în 1986, a făcut masteratul în administrarea afacerilor în 1987. În perioada următoare, a lucrat la Microsoft ca manager responsabil pentru d... >

Produse asemănătoare

Pachete

icon-favorite
618,00 lei
icon-favorite
icon-favorite
261,00 lei
icon-favorite
icon-favorite
285,00 lei
icon-favorite
329,00 lei
icon-favorite
icon-favorite
152,00 lei
icon-favorite
270,00 lei
icon-favorite
93,00 lei

Pachete in care este inclus