Bine ai venit!
|
| |
Destinul Prințesei de Nor
-25%

Destinul Prințesei de Nor

37,50 lei 50,00 lei
Nora este prințesă în Regatul Norilor, un ținut „de un alb lăptos și pufos ca vata pe băț“.

Acolo nu e frig niciodată și anul are doar trei anotimpuri.
Nr. pagini: 48 Format: 19.0 x 23.5 cm Categorii: Cărți, Autori români, Ficțiune pentru copii, Povești , Clcc Imprint: Descriptoare: , ,

Catalina Miciu

Cătălina Miciu este o millennial, ­născută în București și crescută în Otopeni. A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comu­nicării de la Universitatea din București și a debutat în 2004, pe liternet.ro, cu cronici de carte, teatru și o poveste pentru copii. A continuat să colaboreze ocazional cu mai multe publicații culturale. Îi puteți citi cronicile de teatru pe scena9.ro și pe cele de carte pe blog.carturesti.ro. De curând, s-a mutat la Viena.


Vârstă recomandată: 10-14 ani

Părinții Norei nu mai sunt, așa că ea este crescută de ursul Caramel.

Acesta, cu pricepere și fermitate, administrează domeniile prințesei și are grijă de fericirea ei.

Se apropie aniversarea zilei de naștere a Norei, iar Caramel își amintește de o veche profeție – exact la această dată, un anumit eveniment va duce la împlinirea destinului micii prințese.

Problema e că nimeni nu știe despre ce eveniment e vorba, iar ursul îl trimite pe poștașul regatului – bărzoiul Procolitsa – să afle indicii și să caute un cadou deosebit pentru ziua Norei.

După îndelungi căutări, Procolitsa se întoarce și, în afară de cadoul cu totul special, mai aduce ceva. De fapt... pe cineva.

Anul apariției: 2017

Format: 19.0 x 23.5 cm

Număr pagini: 48

Ilustrații: Cristina Barsony

Autor: Cătălina Miciu

Format ediție: Paperback

ISBN : 978-606-44-0028-4

Produse asemănătoare