Bine ai venit!
|
| |
Veronica Schmidt, Ann-Kathrin Schmidt - Cip și Cirip - Curtea Veche Publishing
-10%
Hardcover

Cip și Cirip

Lumea magică a mamei și a fetiței ei
72,00 lei 80,00 lei
Povești pline de farmec și de învățăminte despre lumi imaginare, dinainte ca lumea să fie "așa cum o știm noi astăzi", pentru copii de la 6-7 ani în sus. Cartea există în trei variante, în limbile română, engleză și germană.

Veronica Schmidt s-a născut în Republica Moldova și a studiat Dreptul. Apoi a venit în România, unde a petrecut 17 ani. În prezent, locuiește la Viena, un oraș al arhitecturii, în care pasiunea ei pentru design se poate manifesta pe deplin. Are un birou și un magazin de design interior. Păstrează însă legătura cu România, participând la întreținerea patrimoniului săsesc (soțul ei este de origine sas din Transilvania). Cartea Cip și Cirip sau Lumea magică a mamei și a fetiței ei este un proiect realizat împreună cu fetița ei, Ann-Kathrin, dedicat copiilor din familii defavorizate, susținuți și prin proiectul de suport educațional al Fundației M&V Schmidt, pe care de asemenea o conduce.

Cartea Cip și Cirip sau Lumea magică a mamei și a fetiței ei este un proiect realizat de Veronica Schmidt împreună cu fetița ei, Ann-Kathrin, dedicat copiilor din familii defavorizate, susținuți și prin proiectul de suport educațional al Fundației M&V Schmidt, pe care de asemenea o conduce.

Poveștile despre relația dintre mamă și fiică sunt la fel de vechi precum omenirea însăși. Pentru noi, mamele, este o adevarată provocare, pentru că ținem în mâini viitorul fiicelor noastre: trebuie să le călăuzim prin viață cu dragoste, să le transmitem cultura și valorile noastre. Când fiica mea, Theodora, era mai mică, obișnuiam să ne petrecem serile împreună, cufundându-ne în lumea magică a poveștilor. Suntem sigure că această carte le va dărui multor mame și fiicelor lor momente la fel de fericite și prețioase.

ASS Principesa Astrid de Liechtenstein și ASS  Principesa Theodora de Liechtenstein

Cip și Cirip - Descriere și informații

O mamă încearcă să răspundă la întrebările fetiței ei despre lume și oameni inventând câte o poveste pentru fiecare întrebare. Fetița intră în joc, îmbogățind aceste povești. Din acest dialog rezultă o carte inedită, care încearcă să explice emoții și atitudini pe înțelesul copiilor și să-i învețe că, prin imaginația lor, lumea poate fi diferită de ce pe care o știm astăzi.


Regi cu puteri magice, prințese cu însușiri speciale, zâne ce-și dăruiesc lumii culorile, devenind transparente... cinci povești pline de farmec, însoțite de ilustrații pe măsură, dedicate tuturor mamelor din lume,„pentru a le încuraja să inventeze povești care prezintă interesele și trăirile copiilor lor”, după cum ne spune una dintre autoare.

Anul apariției: 2022

Format: 24 × 26.8 cm

Număr pagini: 72

Ilustrații: Estela Răileanu

Autor: Veronica Schmidt, Ann-Kathrin Schmidt

Format ediție: Hardcover

ISBN : 978-606-44-1247-8