Bine ai venit!
|
| |
Marianne Legato, Laura Tucker - Ebook De ce femeile uită greu şi bărbaţii repede - Curtea Veche Publishing
Digital

Ebook De ce femeile uită greu şi bărbaţii repede

O colecţie intimă de sfaturi, probleme şi soluţii pentru fiecare membru al familiei; o familie cu adevărat fericită.

Dr. Marianne J. Legato, membră a Colegiului American al Medicilor, recunoscută pe plan internațional și în mediile universitare medicale ca autoare de cărți și susținătoare de conferințe, predă medicina generală la Universitatea Columbia, unde a pus bazele Parteneriatului pentru Medicina Orientată în Funcție de Sex, pe care îl și conduce.

Medicina orientată în funcție de sex este știința care demonstrează modul în care biologia diferă la bărbați față de femei, precum și faptul că stabilirea diagnosticelor și a tratamentelor trebuie să fie diferită în funcție de sex.

Este unul dintre experții mondiali în această nouă ramură a medicinei și a câștigat mai multe premii pentru lucrările sale și pentru activitatea depusă în cercetarea sănătății femeii. În 1997, a fost nominalizată de către The New York Times între principalii 12 medici specializați în domeniul sănătății femeii, iar New York Magazine a declarat‑o unul dintre cei mai competenți medici din New York, primind titlul de „American Health Hero“, acordat de organizația American Health for Women. A susținut peste 100 de seminare și conferințe în Statele Unite și a participat la nenumărate emisiuni de televiziune: Good Morning America, Good Day New York, Joan Hamburg Show, The Today Show și Oprah Winfrey Show.

Laura Tucker (n. 1973) este scriitoare și fost agent literar, fiind coautor pentru cărți pe o gamă largă de subiecte, inclusiv sănătate, fitness, părinți și auto-ajutor. Printre acestea se numără Still Room for Hope de Alisa Kaplan, Standing Tall de C. Vivian Stringer, Shalom in the Home de rabinul Shmuley Boteach și Training for Life de Debbie Rocker.

Aceasta locuiește în Brooklyn, New York.

Citirea acestei cărți este o revelație de la început până la sfârșit.

Dr. Alice Domar

Cititorii nu pot să nu împărtășească fascinația autoarei față de un subiect care are un impact foarte direct asupra relațiilor.

Cleveland Plain Dealer

În calitate de terapeut și om de știință, nu pot să descriu cât de utilă va fi lectura aceasta pentru oricine a simțit vreodată neînțelegere față de sexul opus.

Dr. Alice Domar

Ebook De ce femeile uită greu şi bărbaţii repede - Descriere și informații

Bărbaţii şi femeile gândesc diferit, percep în mod diferit importanţa lucrurilor şi privesc lumea în care trăiesc prin filtre absolut diferite. Acest adevăr nu este nicăieri mai pregnant decât la nivelul creierului, organul care găzduieşte tot ceea ce ne face umani: pasiunile, intuiţia, concepţia asupra lumii înconjurătoare, întreaga noastră viaţă intelectuală şi afectivă.Creierul masculin şi creierul feminin sunt extrem de diferite atât din punct de vedere chimic, cât şi structural, ceea ce explică de ce bărbaţii şi femeile abordează lumea în moduri atât de puţin asemănătoare.

Cum putem depăşi această distanţă fiziologică? Dr. Marianne Legato prezintă în cartea de faţă strategii şi trucuri pentru a învăţa să gândim ca celălalt sex şi pentru a înlesni o comunicare de multe ori aflată în impas. O bună înţelegere a celui de lângă noi este primul pas către relaţii de cuplu mai sănătoase şi o viaţă sentimentală împlinită. Pentru toţi cei care au simţit vreodată perplexitate, furie, confuzie sau frustrare în relaţiile cu celălalt sex, această carte reprezintă un material informativ indispensabil, cu ajutorul căruia pot ,,sparge codul” şi se pot descifra unii pe alţii.

Pentru că toţi ne naştem, creştem, ne îndrăgostim, ne căsătorim, iubim, înşelăm, procreăm, divorţăm, plângem, uităm şi iertăm. Pentru că suntem singuri sau împreună, pentru că suntem părinţi sau copii, pentru că ne pasă de cine suntem, de cei din jur, şi mai ales pentru că fiecare dintre noi are o familie pe care o iubeşte şi vrea să o protejeze.

Anul apariției: 2020

Format: e-book

Traducere: Mihnea Gafiţa

Autor: Marianne J. Legato, Laura Tucker

Titlu original: Why Men Never Remember and Women Never Forget

Format ediție: Digital

ISBN : 978-606-44-0676-7