Răsfoiește rasfoieste

Hackingul creșterii economice
-5%

Hackingul creșterii economice

Cum își ating rapid companiile obiectivele de dezvoltare

68,00 lei

64,60 lei

Descriere

Metoda propusă de cei doi experți, hackingul creșterii, e deopotrivă rezultatul a zeci de ani de practică în domeniul afacerilor și expresia unei gândiri ce trece dincolo de granițele marketingului tradițional, venind cu soluții accesibile și inovatoare.
arrow-left

Nimic nu e mai important pentru o afacere decât să atragem utilizatori și clienți noi. Modul în care facem asta azi, când totul se desfășoară online, e total diferit de cum se proceda în trecut. Această carte vă învață cum să gândiți ca niște vânzători ai viitorului.

– Josh Elman

arrow-left

O carte extraordinară, care merită să stea printre cele mai importante lucrări despre dezvoltarea start-up-urilor.

– Jeff Bussgan, Harvard Business School

arrow-left

O lectură obligatorie pentru toți cei din lumea afacerilor.

– James Currier

arrow-left

În peisajul tot mai haotic al businessului, în care poți pierde clienți cât ai clipi, iar piețele sunt perturbate în mod constant, identificarea soluțiilor de creștere este crucială pentru supraviețuire. Cartea de față le oferă companiilor o metodologie pentru dezvoltarea și optimizarea unor noi strategii, cu scopul de a-și crește cota de piață.

– Eric Ries

Detalii

Anul apariției: 2021
Format: 14.5 × 20.5 cm
Număr pagini: 496
Copertă: cartonată
Traducere: Carmen Cuculescu
Autor: Sean Ellis, Morgan Brown
Titlu original: Hacking Growth: How Today's Fastest-Growing Companies Drive Breakout Success
Cod produs: 978-606-44-0895-2
Despre autor

Sean Ellis

Sean Ellis este CEO și cofondator al GrowthHackers.com, site-ul numărul unu în comunitatea online de hackeri ai creșterii, cu 1,8 milioane de utilizatori la nivel mondial. Sean a inventat termenul de „hacker al creșterii“ în 2010 și este organizatorul conferinței anuale a hackerilor creșterii. Oferă interviuri și ține regulat prelegeri pentru start-up-uri și companii din Fortune 100, publicând ... >

Morgan Brown

Morgan Brown este expert în marketing cu o bogată experiență în domeniul start-up-urilor și cofondator al GrowthHackers.com. Este invitat să vorbească în mod regulat la conferințe importante precum SXSW, TechWeek, HubSpot și altele.

citeşte mai mult