Bine ai venit!
|
| |
Karen Berman, Joe Knight, John Case - Inteligența financiară - Curtea Veche Publishing
-30%
Hardcover

Inteligența financiară

Ghidul managerului pentru înțelegerea adevăratei semnificații a cifrelor
53,90 lei 77,00 lei
Această carte-fenomen a fost inclusă în lista 100 Best Business Books of All Time. Managerii care o vor citi vor înțelege nu doar ce semnificație au cifrele, dar și în ce măsură au relevanță. Vor înțelege cum se ajunge la unele cifre, cât de mult se pot baza pe ele sau când e cazul să le pună la îndoială.

Karen Berman (1962-2013) a fost fondatoare și coproprietară a Business Literacy Institute, o firmă de consultanță care oferă programe de training financiar și alte servicii menite să ajute membrii unei organizații să înțeleagă în ce constă succesul financiar. Înainte de înființarea companiei, a deținut diferite funcții de conducere în domeniul bancar, în investiții, sănătate și industria artelor grafice.

Joe Knight este partener și consultant, organizator și orator la Business Literacy Institute. Călătorește și ține conferințe în toată lumea, oferindu-le clienților instruire financiară.

John Case scrie despre economie, afaceri și management de peste patru decenii. A publicat mai multe cărți și a colaborat cu reviste precum Harvard Business Review, The New Republic, The Atlantic.

Unul dintre cele mai bune și mai explicite ghiduri pentru a înțelege cifrele.

Inc.

Managerii din toate domeniile vor aprecia acest tur ghidat prin declarațiile, conceptele și analizele financiare.

Choice

Un compendiu impresionant de instrucțiuni și informații.

California Bookwatch

Indiferent dacă ești manager sau pur și simplu vrei să afli mai multe despre lumea afacerilor, vei găsi garantat informații pe care să le poți aplica imediat.

Goodreads

În domeniul afacerilor, inteligența financiară este o abilitate vitală. Dacă vrei să avansezi în carieră, e important să înțelegi noțiuni precum bilanț contabil, declarație de venit și flux de disponibilități.

BizBookTalk

Directorii financiari trebuie să recomande această carte tuturor managerilor care vor să învețe limbajul financiar.

CFO

Vezi mai mult

Vezi mai putin

Inteligența financiară - Descriere și informații

Cartea nu doar că le oferă managerilor explicații detaliate pentru diferitele concepte din domeniul financiar, dar le pune la dispoziție și strategii practice, în baza cărora vor avea mai multă încredere să aloce resurse, să ia decizii și, astfel, să obțină un succes mai mare pe plan profesional.


Scrisă într-un limbaj accesibil și conținând poveștile palpitante ale unor companii reale, această lucrare exhaustivă conține toate informațiile și instrumentele de care avem nevoie pentru a deveni mai eficienți în afaceri.

Anul apariției: 2022

Format: 15 × 23 cm

Număr pagini: 408

Ediția: a II-a

Traducere: Iustina Cojocaru, Elena Tătaru

Autor: Joe Knight, Karen Berman, împreună cu John Case

Titlu original: Financial Intelligence. A Manager’s Guide to Knowing What the Numbers Really Mean

Format ediție: Hardcover

ISBN : 978-606-44-1266-9