Bucuria de a trăi

Descriere

Toată lumea doreşte să aibă o viaţă plină de bucurii şi de satisfacţii! Unii aleg calea ştiinţei, alţii îmbrăţişează religia şi practica spirituală. Dar oare aceste două abordări se exclud în mod necesar?
arrow-left

Mingyur Rinpoche evidenţiază legătura esenţială dintre budism şi fizica şi neuroştiinţa contemporane. Prin cultivarea gândurilor pozitive, cum ar fi cele legate de iubire şi de compasiune, şi prin transformarea capacităţii noastre mintale limitate într-o libertate infinită putem să atingem claritatea minţii şi a cunoaşterii — adevărata fericire. Citiţi această carte!

– Richard Gere

arrow-left

O carte fascinantă, bine documentată şi uşor de citit.

– Buddhadharma

arrow-left

O admirabilă sinteză a budismului în conexiune cu ştiinţa modernă, cartea lui Yongey Mingyur Rinpoche este un punct de cotitură în dezvoltarea neuroştiinţei contemplative... o lectură absolut necesară pentru toţi cei interesaţi de cauzele şi de consecinţele fericirii.

– Richard J. Davidson, profesor de psihologie şi psihiatrie, Universitatea din Wisconsin-Madison

Detalii

Anul apariției: 2017
Format: 13.0 x 20.0 cm
Număr pagini: 368
Ediția: a III-a
Traducere: Simona Toroscai
Autor: Yongey Mingyur Rinpoche, Eric Swanson
Cod produs: 978-606-44-0007-9
Despre autor

Yongey Mingyur Rinpoche

Născut în 1975 la Nubri, Nepal, Yongey Mingyur Rinpoche este o stea în ascensiune în cadrul noii generații de maeștri budiști instruiți în afara Tibetului. Foarte priceput în disciplinele practice și filozofice ale vechii tradiții a budismului tibetan, este și surprinzător de familiarizat cu subiectele practice și teoretice și cu detaliile culturii moderne.

Eric Swanson

Eric este un economist recunoscut la nivel mondial, cu o pasiune pentru analiza celor mai eficiente modalități de utilizare a datelor pentru dezvoltare. A fost membru original al grupului inter-agenții și de experți pentru obiectivele de dezvoltare ale mileniului. În calitate de consilier principal și manager de programe al Grupului de date pentru dezvoltare al Băncii Mondiale, el a fost respon... >

citeşte mai mult

Cărți din aceleași colecții

30,00 lei
92,00 lei

Pachete

icon-favorite
icon-favorite
245,00 lei
icon-favorite
145,00 lei
icon-favorite
93,00 lei
icon-favorite
159,00 lei
icon-favorite
291,00 lei
icon-favorite
icon-favorite
200,00 lei
icon-favorite
215,00 lei

Produse asemănătoare