Bine ai venit!
|
| |
Zig Ziglar - Carte dezvoltare personală-Ebook Gândește optimist într-o lume cenușie - Curtea Veche Publishing
Digital

Carte dezvoltare personală-Ebook Gândește optimist într-o lume cenușie

Speranţa în lupta cu grijile zilnice
Grijile de zi cu zi pot fi, de multe ori, copleșitoare. Pentru a ne putea desfășura activitățile în condiții bune, dar și pentru a ne menține sănătatea fizică, psihică și emoțională, avem nevoie de speranță și de stimulare.

Hilary Hinton „Zig” Ziglar s-a născut pe 6 noiembrie 1926, în Coffee County, Alabama, SUA. A studiat la University of South Carolina, după care a urmat o carieră în vânzări, fiind agentul mai multor companii. În 1968 a devenit vicepreşedintele unei astfel de corporaţii, mutându-se în Dallas, Texas.

Începând cu anul 1970, a început să călătorească în întreaga lume, susţinând seminare pe teme motivaţionale. În paralel, a publicat o serie de cărţi cu foarte mare succes la public. După ce devine baptist, Ziglar începe să integreze învăţăturile creştine în lucrările sale. A murit pe 28 noiembrie 2012.

Citindu-l pe Ziglar nu devii doar conștient de faptul că viața ta se poate transforma în una mai bună. Această transformare ajunge un imperativ.

The New York Times

Carte dezvoltare personală-Ebook Gândește optimist într-o lume cenușie - Descriere și informații

Grijile de zi cu zi pot fi, de multe ori, copleșitoare. Pentru a ne putea desfășura activitățile în condiții bune, dar și pentru a ne menține sănătatea fizică, psihică și emoțională, avem nevoie de speranță și de stimulare. Această carte este, de fapt, o colecție de povești savuroase și de anecdote menite să ne descrețească frunțile și să ne încurajeze. Citatele și versetele biblice alese cu înțelepciune ne sporesc încrederea în ziua de mâine și ne ajută să perseverăm pentru a ne realiza visurile.

Zig Ziglar a fost unul dintre cei mai talentați autori și vorbitori motivaționali, mesajele sale pline de umor și de entuziasm inspirând și motivând milioane de oameni. A ținut seminare și conferințe în întreaga lume, ideile și metodele lui fiind predate în sute de școli, companii și organizații nonprofit. Cărțile sale despre succes, credință, viața de familie, vânzări și dezvoltare personală au fost traduse în peste 30 de limbi, multe dintre ele devenind bestselleruri mondiale.

Anul apariției: 2018

Format: e-book

Traducere: Laura Stroe-Botorcu

Autor: Zig Ziglar

Titlu original: Staying Up, Up, Up In A Down, Down World

Format ediție: Digital

ISBN : 978-606-44-1568-4