Bine ai venit!
|
| |
Norman Vincent Peale, Hasan Abdullah Ismaik - Carte dezvoltare personală-Ebook Forța gândirii pozitive. Ediție pentru secolul XXI - Curtea Veche Publishing
Digital

Carte dezvoltare personală-Ebook Forța gândirii pozitive. Ediție pentru secolul XXI

În noua ediție adaptată pentru secolul al XXI-lea, antreprenorul și scriitorul Hasan Abdullah Ismaik ne propune o perspectivă cuprinzătoare și plină de speranță cu privire la viitor.
NORMAN VINCENT PEALE (1898–1993), autorul a 46 de cărți, a fost un reputat orator specializat în probleme motivaționale, cunoscut în lumea întreagă sub numele de „Predicatorul de milioane“. A fost cel dintâi susținător al teoriei „gândirii pozitive“ și a scris mai multe cărți pe această temă, care au devenit bestselleruri internaționale. Una dintre ele este Forța gândirii pozitive, vândută în peste 20 de milioane de exemplare și tradusă în 41 de limbi. Activitatea profesională a lui N.V. Peale s‑a întins pe șase decenii, incluzând, fapt fără precedent, o perioadă de cincizeci și doi de ani ca pastor principal al Bisericii Marble Collegiate, din New York. Este fondatorul Institutului pentru Religie și Sănătate, o clinică de psihiatrie care are la bază terapia prin religie, și al revistei Guideposts, care a avut un tiraj de peste patru milioane de exemplare. Mesajele sale au inspirat mai mult de un milion de cititori ai revistei lunare Plus: The Magazine of Positive Thinking, publicată de Fundația pentru un Trai Creștin și înființată, în 1940, de el și de soția lui, Ruth Stafford Peale. Pentru contribuțiile din domeniul teologiei, Peale a primit, în 1984, de la președintele Ronald Reagan „Medalia Prezidențială a Libertăţii“ (cea mai mare distincție care poate fi acordată unui civil în Statele Unite).

HASAN ABDULLAH ISMAIK (n. 1977) este antreprenor și scriitor specializat în răspândirea culturii filozofice și a dezvoltării discursului rațional în cadrul culturii arabe. A studiat atât Coranul, cât și Biblia și Tora, iar în prezent a descoperit filozofia greacă. În 2014, revista Forbes l‑a declarat primul miliardar iordanian și al treilea cel mai tânăr miliardar din Orientul Mijlociu. Ismaik este interesat de promovarea armoniei între Est și Vest, de susținerea toleranței religioase și de bunăstarea socială și economică a tinerilor.

Îi sfătuiesc pe profesorii de studii internaționale să folosească acest volum la cursuri ca să arate asemănările și diferențele din lumea de astăzi.

Veni Vidi Scripto

Forța gândirii pozitive. Ediție pentru secolul XXI aduce o contribuție semnificativă la promovarea armoniei și a bunei înțelegeri între religii. Prin mesajul său de unitate, compasiune și speranță, îi încurajează pe cititori să îmbrățișeze pozitivitatea și să colaboreze pentru un viitor mai bun al omenirii.

London Daily Post

Capabilă să construiască punți de înțelegere într-o lume din ce în ce mai artificială, cartea de față ne îndeamnă să punem la îndoială preconcepțiile și să acceptăm diversitatea. Promovează armonia, compasiunea și toleranța, încurajându-ne să fim mai deschiși.

Influencer Magazine UK

Carte dezvoltare personală-Ebook Forța gândirii pozitive. Ediție pentru secolul XXI - Descriere și informații

Puține cărți despre cum să ne îmbunătățim viața schimbându-ne mentalitatea au suscitat de-a lungul istoriei recente un interes mai mare decât Forța gândirii pozitive. Pastorul american Norman Vincent Peale îmbină în chip strălucit practica învățăturilor spirituale și înțelegerea naturii umane, reușind să ne ofere un ghid pentru o viață mai sănătoasă, pașnică și încărcată de energie.

În noua ediție, alături de învățăturile creștine, împărtășite de reverendul Peale, Hasan Abdullah Ismaik găsește corespondențe între Biblia creștină, Coran și Biblia ebraică, prin care subliniază mesajul unității într-o lume din ce în ce mai divizată. Acesta ni se adresează tuturor: cât timp gândim și trăim cu credință, nimic nu va sta în calea împlinirii noastre sufletești.

Anul apariției: 2024

Format: e-book

Traducere: Ludovic-Ștefan Skultéty

Autor: Norman Vincent Peale, Hasan Abdullah Ismaik

Titlu original: The Power of Positive Thinking - Interfaith 21st Century Edition

Format ediție: Digital

ISBN : 978-606-44-1647-6