Bine ai venit!
|
| |
Norman Vincent Peale - Carte spiritualitate și religie-Călătoria - Curtea Veche Publishing
-25%

Carte spiritualitate și religie-Călătoria

Cum te ajută Biblia să treci peste orice obstacol
26,25 lei 35,00 lei
Comentariile înțelepte ale teologului Norman Vincent Peale, gândurile, anecdotele și învățăturile sale practice vă vor ajuta să găsiți ceea ce căutați, redându‑vă puterea voinței și încrederea în sine. Peale vă va arăta cum, prin cunoașterea Adevărului, vă veți regenera întreaga ființă!
NORMAN VINCENT PEALE (1898–1993), autorul a 46 de cărți, a fost un reputat orator specializat în probleme motivaționale, cunoscut în lumea întreagă sub numele de „Predicatorul de milioane“. A fost cel dintâi susținător al teoriei „gândirii pozitive“ și a scris mai multe cărți pe această temă, care au devenit bestselleruri internaționale. Una dintre ele este Forța gândirii pozitive, vândută în peste 20 de milioane de exemplare și tradusă în 41 de limbi. Activitatea profesională a lui N.V. Peale s‑a întins pe șase decenii, incluzând, fapt fără precedent, o perioadă de cincizeci și doi de ani ca pastor principal al Bisericii Marble Collegiate, din New York. Este fondatorul Institutului pentru Religie și Sănătate, o clinică de psihiatrie care are la bază terapia prin religie, și al revistei Guideposts, care a avut un tiraj de peste patru milioane de exemplare. Mesajele sale au inspirat mai mult de un milion de cititori ai revistei lunare Plus: The Magazine of Positive Thinking, publicată de Fundația pentru un Trai Creștin și înființată, în 1940, de el și de soția lui, Ruth Stafford Peale. Pentru contribuțiile din domeniul teologiei, Peale a primit, în 1984, de la președintele Ronald Reagan „Medalia Prezidențială a Libertăţii“ (cea mai mare distincție care poate fi acordată unui civil în Statele Unite).

Norman Peale îți va schimba întru totul felul de a fi, în special în privința credinței.

barnesandnoble.com

Călătoria oferă cea mai bună metodă de aplicare a credinței în toate domeniile vieții.

goodreads.com

Milioane de cititori consideră că dr. Norman Vincent Peale le-a schimbat viața.

amazon.com

Carte spiritualitate și religie-Călătoria - Descriere și informații

O credință puternică, hrănită de înțelepciunea divină a Sfintei Scripturi, este cel mai bun antidot al emoțiilor negative care ne cuprind viața! Călătoria continuă misiunea Bibliei, aceea de a oferi o salvare reală și eficientă, atunci când e cea mai mare nevoie, prin cunoașterea Cuvântului, prin puterea care vine de la Dumnezeu.

Anul apariției: 2017

Format: 13 × 20 cm

Număr pagini: 144

Traducere: Ana Georgeta Andreescu

Autor: Norman Vincent Peale

Format ediție: Paperback

ISBN : 978-606-588-982-8