Bine ai venit!
|
| |
Distruge-ți obiceiurile nocive! Ediție de colecție
Hardcover

Distruge-ți obiceiurile nocive! Ediție de colecție

Cum să‑ți determini mintea să lucreze în favoarea ta
80,00 lei
O punte de legătură între știință și spiritualitate, cartea de față ne arată că transformarea profundă a propriei identități este nu doar posibilă, ci chiar mai la îndemână decât ne-am putea închipui.
Nr. pagini: 528 Format: 15 × 23 cm Categorii: Cărți, Autori străini, Dezvoltare Personală, Psihologie, Self-Help, Neuroștiințe Imprint: Descriptoare: ,

Joe Dispenza

Joe Dispenza s-a născut pe 24 martie 1962. Este conferențiar, consultant și cercetător științific. Și‑a luat doctoratul în chiropractică și și‑a continuat pregătirea postuniversitară în neurologie, neuroștiințe, biologie celulară și genetică. Este mereu la curent cu ultimele noutăți din fizica cuantică și din domeniile conexe, pe care le leagă de propriile cercetări în vederea unor rezultate practice: îi ajută pe oameni să evolueze spiritual, să treacă peste greutățile vieții și chiar să se vindece de boli cronice. Ține conferințe pe întregul mapamond și, alături de alți oameni de știință, realizează experimente riguroase pe tema efectelor meditației. În calitate de consultant, dr. Joe Dispenza predă principii menite să sporească productivitatea și creativitatea. Printre companiile care au beneficiat de cunoștințele și experiența lui se numără Sony Entertainment, Gallo Vineyards și WideOpenWest Networks. A ținut conferințe în 32 de țări de pe cinci continente și a educat mii de oameni în spiritul descătușării propriului potențial. A apărut în mai multe filme docu‑ mentare cu subiect științific, iar cărțile sale s-au regăsit de-a lungul timpului în clasamentele The New York Times.

Cartea aceasta pune în lumină o importantă lecție de viață: dacă rămâi aceeași persoană, făcând aceleași lucruri în fiecare zi, cum ai vrea să vezi rezultate noi și diferite apărând în viața ta?

HealthyWealthyandWiseUK

Manualul antrenant și extrem de accesibil conceput de dr. Joe Dispenza pentru regenerarea circuitelor mintale și emoționale conține un mesaj simplu, dar convingător: ceea ce crezi astăzi determină modul în care trăiești mâine.

Lynne McTaggart

Dr. Joe Dispenza te ajută să renunți la convingerile negative și să îmbrățișezi pozitivitatea.

Dr. Judith Orloff

Poate fi gândul transformat în realitate? Putem să renunțăm la obiceiurile nocive și sentimentele toxice? Este oare posibil să ne transformăm identitatea și să ne creăm astfel propriul destin?


Postulatul cărţii de faţă evidenţiază ideea că niciun om nu e condamnat din punct de vedere genetic să rămână acelaşi, că nu e legat pe viaţă de un anumit mod de a fi. O nouă ştiinţă ia naştere pentru a veni în ajutorul oamenilor şi pentru a-i susţine în crearea realităţii pe care şi-o doresc.


Concepută ca o incursiune multidisciplinară în tainele creierului uman, lucrarea de faţă cuprinde informaţii de ultimă oră, validate ştiinţific, precum și metode concrete prin care oricine poate face schimbări importante și măsurabile în viața sa.

Anul apariției: 2022

Format: 15 × 23 cm

Număr pagini: 528

Ediția: a III-a

Traducere: Mihaiela Văcariu

Autor: Joe Dispenza

Titlu original: Breaking the Habit of Being Yourself: How to Lose Your Mind and Create a New One

Format ediție: Hardcover

ISBN : 978-606-44-1196-9