Telefon Curtea Veche

Poftele minții (EBOOK)

  • Disponibilitate: Digital
* Prețurile afișate sunt stabilite de fiecare platformă de găzduire a eBook-urilor (Apple, Google, Playdemic) și pot suferi modificări. Totodată, acestea au libertatea de a organiza ocazional promoții, independent de Curtea Veche Publishing. Pentru a verifica prețul curent, vă invităm să consultați paginile Apple Books, Google Books și Paydemic.
Descarcă de pe:

7,99 USD
46,41 lei
39 lei

„O carte remarcabilă despre puterea noastră de a renunța la obiceiurile greșite.”
— Psychology Today

„Judson a dobândit o bogată experiență clinică în terapia dependențelor și ne arată cum simple practici de mindfulness ne pot elibera definitiv de ele.
— Jon Kabat-Zinn

Fie că este vorba despre dependențe pe care nu le considerăm demne de băgat în seamă, fie că în joc sunt unele grave – precum cea de alcool sau de droguri –, în timp ele ne erodează buna funcționare a organismului. Ne fac nefericiți, hipersensibili, obosiți și slabi. Adicţiile ne pot distruge sănătatea fizică și mintală.

Poftele minţii adună cercetările îndelungate ale lui JUDSON BREWER în domeniul formării obiceiurilor și dependențelor. Însă autorul nu se rezumă la atât. Merge mai departe, învăţându-ne cum să avem un nou stil de viață, corect și echilibrat. Perspectiva științifică din care ne oferă informațiile, precum și stilul direct, convingător și însoțit de exemple așază acest volum în rândul cărților în stare să schimbe radical mentalități.

General
Anul apariției 2020
Traducere Ioana-Gabriela Dumitrescu
Cod produs: 978-606-44-0496-1

Scrie o recenzie

Intră in cont sau înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o recenzie.