Bine ai venit!
|
| |
Nir Eyal, Julie Li - Ebook Concentrat - Curtea Veche Publishing
Digital

Ebook Concentrat

Cum să-ți controlezi atenția ca să poți alege
Cartea lui Eyal și Li propune cea mai practică și mai realistă cale de a găsi un echilibru între tehnologie și starea de bine.

NIR EYAL este un scriitor, lector și investitor născut în Israel în 1980 și stabilit în SUA. În 2008 a absolvit un MBA la Stanford și s-a specializat în ingineria comportamentală. A predat un curs de proiectare comportamentală la Stanford Graduate School of Business și la Hasso Plattner Institute of Design, tot în cadrul Stanford. Pe site-ul NirAndFar.com, Nir Eyal publică articole, oferă consultanță și predă despre legăturile dintre psihologie, tehnologie și afaceri. Are materiale publicate în The Harvard Business Review, The Atlantic, The Week și Psychology Today. Este deja un reputat autor în domeniul marketingului, având în palmares premiul „Cartea de marketing a anului“ (2014), oferit de 800-CEO-READ, și regăsindu-se în topul bestsellerurilor alcătuit de Wall Street Journal.

JULIE LI este cofondatoare la NirAndFar.com, unde, în fața unui public global tot mai vast, dezbate cele mai recente descoperiri cu privire la gestionarea timpului, proiectarea comportamentală și psihologia consumatorului. Anterior, Julie a fost cofondatoare a două start-up-uri, cărora ulterior le-a găsit câte un cumpărător.

Într-o lume plină de zgomot, Concentrat oferă cadrul care îți poate asigura puterea de concentrare de care ai nevoie pentru a obține rezultatele urmărite.

James Clear

A fi invulnerabil la distragerea atenției este calitatea esențială a timpurilor noastre.

Greg McKeown

Concentrat este un ghid esențial pentru cei care vor să își recupereze atenția, capacitatea de concentrare și viața.

Arianna Huffington

Succesul și fericirea le aparțin celor care își pot controla atenția. Nir Eyal și-a propus să te protejeze de ceea ce îți poate distrage atenția, iar cartea lui e plină de vitalitate și de idei care pot fi aplicate în viața de zi cu zi.

Adam Grant

Dacă pui preț pe timpul, pe capacitatea de concentrare sau pe relațiile tale, atunci trebuie să citești această carte. Eu pun în practică ideile descoperite în paginile ei.

Jonathan Haidt

O carte esențială pentru oricine încearcă să gândească, să muncească sau să trăiască mai bine.

Ryan Holiday

Vezi mai mult

Vezi mai putin

Ebook Concentrat - Descriere și informații

Trăim într-o lume în care telefonul mobil a devenit o extensie a trupului, în care suntem copleșiți de avalanșe de informații mai mult sau mai puțin utile, în care nu mai știm cum să ne facem timp pentru noi înșine și pentru lucrurile cu adevărat importante din viețile noastre. Pierdem din vedere esențialul și nu mai avem răbdare să ducem la bun sfârșit o sarcină fără să ne lăsăm distrași de tot felul de stimuli exteriori.


În Concentrat, NIR EYAL și JULIE LI abordează problemele omului modern în ceea ce privește controlul timpului și vin cu soluțiile potrivite pentru a riposta la tendința dominantă și a ține la distanță tentațiile acaparatoare. Dacă ești unul dintre cei cărora nu le ajunge niciodată timpul și dacă vrei să îți canalizezi atenția doar spre ceea ce merită, ai ocazia să descoperi câteva strategii al căror efect se va face simțit imediat ce le vei pune în practică.

Anul apariției: 2021

Format: e-book

Traducere: Ruxandra Comșa

Autor: Nir Eyal, Julie Li

Titlu original: Indistractable. How to Control Your Attention and Choose Your Life

Format ediție: Digital

ISBN : 978-606-44-1040-5