Despărțirea conștientă

5 pași pentru a trăi fericit chiar și după divorț

Descriere

Deși ne place să credem că suntem civilizați, educați, iubitori, atenți și… cum mai vreți, adevărul e că în astfel de situații ajungem să ne comportăm ca niște monștri.

Ei bine, cartea de față ne arată că lucrurile pot sta și altfel
arrow-left

Cu extraordinară claritate și profunzime, Katherine Woodward Thomas îți va scoate ghimpele din inimă și te va ajuta să-ți închei relația într-un mod care vă va aduce – ție și celor la care ții – împlinire și mulțumire în locul sfâșierii și suferinței. Pur și simplu iubesc această carte!

– Marci Shimoff, coautoarea cărții Fericit fără motiv

arrow-left

O abordare în cinci pași chibzuiți și de mare ajutor pentru a converti tragedia unei despărțiri într-un nou și sănătos început, și nu într-o rană care ar putea continua să se adâncească permanent.

– John Gottman, cercetător de renume în domeniul relațiilor de cuplu și cofondator al Institutului Gottman

arrow-left

Katherine Woodward Thomas propune o viziune plină de înțelegere, dar lipsită de menajamente asupra unei experiențe îndeobște extrem de dureroase. Prin programul despărțirii conștiente putem transforma cea mai profundă dezamăgire într-o călătorie sacră de la suferință la liniștire.

– Marianne Williamson, autoarea cărții Vârsta miracolelor

Detalii

Anul apariției: 2018
Format: 13.0 x 20.0 cm
Număr pagini: 352
Traducere: Mihaela Răileanu
Autor: Katherine Woodward Thomas
Cod produs: 978-606-44-0125-0
Despre autor

Katherine Woodward Thomas

Katherine Woodward Thomas este terapeut de cuplu şi familie. A colaborat la elaborarea unor cursuri online de dezvoltare personală al căror succes răsunător se datorează rezultatelor pozitive obţinute de cei care le au urmat: Calling in „The One“ („Chemarea alesului“) şi Feminine Power („Puterea feminină“). Este creatoarea programului în cinci paşi intitulat Consci... >

Pachete

icon-favorite
icon-favorite
icon-favorite
503,00 lei
icon-favorite
245,00 lei
icon-favorite
321,00 lei
icon-favorite
145,00 lei
icon-favorite
160,00 lei
icon-favorite
245,00 lei
icon-favorite
93,00 lei
icon-favorite
159,00 lei