Al treilea Iisus
-15%

Al treilea Iisus

acel hristos pe care nu îl putem ignora
star-icon

 New York Times Bestseller

Descriere

În lucrarea sa Al Treilea Iisus, Deepak Chopra, autor de bestselleruri şi lider spiritual, formulează o întrebare provocatoare, care este în egală măsură un stimul pentru actualele sisteme de credinţă şi o nouă perspectivă asupra învăţăturilor lui Iisus, indiferent de educaţia religioasă a fiecăruia dintre noi. Chopra afirmă că există nu un Iisus, ci trei.
arrow-left

Cartea lui Chopra îmi aminteşte de lucrarea teologică a unuia dintre cei mai mari umanitarişti ai istoriei şi laureat al Premiului Nobel pentru Pace în 1952, dr. Albert Schweitzer. Schweitzer a scris într-o manieră complexă și nedogmatică despre Iisus şi a pus sub semnul îndoielii multe dintre teoriile teologiei dominante cu privire la viaţa şi ideile lui Iisus. Chopra este egalul lui Schweitzer în eforturile de a aduce la lumină un mod absolut nou şi profund de a cunoaște învăţăturile lui Iisus.

– David T. Ives, Director executiv al Institutului Albert Schweitzer, Universitatea Quinnipiac

arrow-left

Iisus a depăşit cu multă vreme în urmă graniţele Bisericii, creştinismului şi chiar ale «religiilor». Cartea lui Chopra prezintă într-un mod strălucit un Iisus care este în mod paradoxal, în acelaşi timp, mai apropiat de personajul istoric şi mai lesne de înţeles de umanitatea postmodernă, faţă de versiunea mistică prezentă în vitraliile pictate. Cartea este menită să stârnească admiraţie şi controverse în egală măsură, aşa cum, dacă stăm să ne gândim, reuşea să provoace şi nonconformistul rabin de pe malurile Galileei.

– Harvey Cox Profesor pentru studiul divinităţii, Universitatea Harvard

Detalii

Anul apariției: 2013
Format: 13.0 × 2.0 cm
Număr pagini: 352
Traducere: Iustina Cojocaru
Autor: Dr. Deepak Chopra
Cod produs: 978-606-588-431-1
Despre autor

Deepak Chopra

Dr. Deepak Chopra (n. 22 octombrie 1946), american de origine indiană, este cel mai cunoscut şi mai respectat practician în domeniul medicinei alternative. Fiind specializat în medicină internă şi endocrinologie, Chopra a predat în şcolile medicale din cadrul universităţilor Tufts, Boston şi Harvard. A lucrat şi ca şef de secţie la New England Memorial Hospital din... >

Cărți de același autor

Pachete

icon-favorite
159,00 lei
icon-favorite
291,00 lei
icon-favorite
140,00 lei
icon-favorite
618,00 lei
icon-favorite
93,00 lei
icon-favorite
227,00 lei
icon-favorite
245,00 lei
icon-favorite
icon-favorite
215,00 lei
icon-favorite