Răsfoiește rasfoieste

Calea budismului tibetan
-15%

Calea budismului tibetan

Sfârșitul suferinței și descoperirea fericirii

45,00 lei

38,25 lei

Descriere

Cartea este un ghid clar şi precis despre modalităţile în care putem pune capăt suferinţei şi descoperi fericirea, întocmit de cel mai vestit maestru spiritual budist al zilelor noastre: Sanctitatea Sa Dalai Lama al XIV‑lea. În această lucrare impregnată de spirit, Dalai Lama descrie cum poate contribui religia la binele omenirii şi accentuează rostul aplicării raţionale a preceptelor religioase şi a înţelegerii adevăratelor nevoi ale umanităţii.
arrow-left

Fie că sunt politicieni versați sau jurnaliști cu experiență, tineri călugări sau stagiari agitați, oameni de știință sau filosofi, atei sau oameni profund religioși, cerșetori de pe stradă sau mari oameni de afaceri — pentru Dalai Lama toți sunt oameni ce-și doresc fericirea și vor să evite suferința.

– Rajiv Mehrotra

arrow-left

Să facem în așa fel încât secolul XXI să fie unul al toleranței și al dialogului.

– Sanctitatea Sa Dalai Lama

Detalii

Anul apariției: 2013
Format: 13.0 × 20.0 cm
Număr pagini: 336
Traducere: Tudor Gabriel
Autor: Dalai Lama
Cod produs: 978-606-588-510-3
Despre autor

Dalai Lama

Tenzin Gyatso, cel de al XIV-lea Dalai Lama, este liderul spiritual al poporului tibetan. În 1950, la un an de la invadarea Tibetului de către China, a fost chemat să își asume puterea politică, iar în 1959, după invazia trupelor chineze în Lhasa, a fost forțat să plece în exil. De atunci trăiește în Dharamsala, în nordul Indiei, acolo unde se află sediul puterii admin... >