Bine ai venit!
|
| |
Dr. Edith Shiro - Carte dezvoltare personală-Ebook Consecințele neașteptate ale traumei - Curtea Veche Publishing
Digital

Carte dezvoltare personală-Ebook Consecințele neașteptate ale traumei

Multora dintre noi trauma nu ne e străină. Iar cel mai trist este că majoritatea nu știm cum să îi facem față.

Dr. Edith Shiro este specializată în traumă și în progresul posttraumatic, având un cabinet de psihologie în Miami, Florida. Este cofondatoare a Trauma and Resilience Center și membră a numeroase fundații care oferă ajutor umanitar internațional. A acumulat experiență activând, printre altele, în cadrul Bellevue Program for Survivors of Torture de la Montefiore Medical Center, unde a lucrat cu refugiați cambodgieni, și în cadrul Medical Human Rights Network. Modelul ei în cinci etape îi ajută pe clienți să dezvolte mecanisme de apărare și reziliență pentru a progresa de pe urma traumei. Este invitată frecvent la diverse emisiuni televizate, de radio și la podcasturi.

Mulțumiri dr. Edith Shiro pentru această capodoperă care sintetizează numeroși ani de cercetare și de practică, un veritabil ghid pentru vindecarea colectivă a omenirii.

Luis Gallardo

O carte absolut minunată! Citind-o, oricine înțelege că transformarea este posibilă și că există o cale sigură de a o obține, expusă aici cât se poate de limpede.

Shelly Tygielski

Tragediile aduc cu sine nu numai durere, piedici și un sentiment al înfrângerii, ci și oportunitatea de a crea ceva nou. Dr. Edith Shiro descrie cu măiestrie procesele creative care transformă orice constrângere într-o oportunitate de a înflori în urma traumelor colective și individuale.

Jack Saul

O carte care ne poate ajuta să trecem cu bine peste perioadele dificile. Bazându-se pe o cercetare științifică riguroasă și pe nenumărate studii de caz, Consecințele neașteptate ale traumei este ca o hartă cu ajutorul căreia te poți orienta în depășirea momentelor dure din viață.

Tal Ben-Shahar

Vezi mai mult

Vezi mai putin

Carte dezvoltare personală-Ebook Consecințele neașteptate ale traumei - Descriere și informații

Atunci când avem parte de un eveniment traumatic, existența ne e dată peste cap și devenim o rană deschisă, nemaiputând să ne desfășurăm viața firesc. Însă trauma nu trebuie să fie o suferință continuă. Dr. Edith Shiro, psihoterapeută cu o bogată experiență clinică, ne propune un program în cinci etape, menit să ne ajute nu doar să depășim trauma, ci și să îi întoarcem efectele în favoarea noastră.

Specializată în tratarea persoanelor care au suferit diferite agresiuni fizice și psihice, Shiro ne invită să pornim pe un drum al evoluției și redescoperirii, unul pe care experiențele dureroase pot fi aprofundate, înțelese și, în cele din urmă, prețuite pentru oportunitatea de creștere pe care ne-o oferă.

Anul apariției: 2023

Format: e-book

Traducere: Oana Zamfirache

Autor: Dr. Edith Shiro

Titlu original: The Unexpected Gift of Trauma

Format ediție: Digital

ISBN : 978-606-44-1561-5