Inteligența erotică. Ediția a IV-a

Colecție: Familia la Curtea Veche

Titlu original: Mating in Captivity: Reconciling the Erotic and the Domestic

Traducător: Maria Loredana Dulcea

Anul apariției: 2018

Număr pagini: 304

Format: 13 x 20 cm

ISBN: 978-606-44-0043-7

Inteligența erotică. Ediția a IV-a

Reconcilierea vieții erotice cu viața de familie

Autor: Esther Perel

Familia la Curtea Veche
În stoc
35 Lei

Comenzi telefonice:
021 222 25 36 / 0744 369 721
Interval orar: 9:00 - 17:00
 • Problemele care pot apărea în cadrul vieții sexuale a unui cuplu sunt diverse, de la dispariția acesteia, în urma nașterii unui copil, până la rutină, plictiseală și infidelitate.
  Autoarea, terapeut cu experiență în psihologia cuplurilor, ne atrage atenția că dragostea sigură și confortabilă poate intra în conflict cu pasiunea și că viața sexuală este mult mai complexă decât credem.

  „Inteligența erotică aspiră să vă angajeze într_o discuție sinceră, clară și provocatoare. Vă încurajează să fiți curioși, să spuneți ceea ce este de nerostit și să nu vă temeți să puneți sub semnul întrebării corectitudinea sexuală și afectivă. Lăsând ușile deschise spre viața erotică și viața de familie, vă invit să punem accent pe sex.“
  Esther Perel
  „Principalul lucru pe care Perel vrea să ni-l spună este că o căsătorie fericită e, înainte de toate, una sexy.“
  The Guardian
  „Inteligența erotică… pune accentul pe una dintre cele mai dificile probleme ale modernității.“
  The Evening Star
  „Un mariaj fără… pasiune? Esther Perel vă oferă în cartea de față soluții pentru o viață sexuală fierbinte.“
  People Magazine
  „O carte excelentă, provocatoare și bogată în studii de caz mai mult decât edificatoare.“
  Journal of Sex and Marital Therapy

  Esther Perel este un terapeut de cuplu şi de familie foarte cunoscut care se dedică, de peste treizeci de ani, ajutorării şi salvării cuplurilor ce se confrun­tă cu o mulţime de probleme în viaţa intimă şi nu mai cunosc pasiunea. Ca terapeut certificat de mai multe organizaţii de specialitate şi, totodată, ca membră a American Family Therapy Academy şi a Society for Sex Therapy and Research, îndrumă atent o mulţime de cupluri heterosexuale, homo­sexuale, bisexuale, interrasiale etc.
  Conferenţiază pretutindeni în lume pe teme de inteligenţă erotică şi emoţională, relaţii interculturale, medierea conflictelor şi identitatea familiilor moderne.
  A absolvit Hebrew University din Ierusalim şi Lesley College şi deţine mai multe diplome de specialitate, cum ar fi cele de la Family Studies (New York), Institute for Sociotherapy (New York), The Family Institute of Cambridge (Cambridge) şi New England Institute of Psychodrama (Cambridge).
  A publicat numeroase articole de specialitate în reviste ca: The Washington Post, Vogue, Health Parent şi Working Woman şi a apărut în emisiuni televizate precum: Oprah Winfrey Show, The Today Show, Good Day New York etc.