Bine ai venit!
|
| |
Sidney Rosen - Ebook Vocea mea te va însoți - Curtea Veche Publishing
Digital

Ebook Vocea mea te va însoți

Povestiri didactice de Milton H. Erickson
Ai încredere în ceea ce mintea ta știe deja inconștient, le spune psihiatrul și hipnoterapeutul Milton H. Erickson celor care se așază în fața lui, căutând să-și rezolve problemele.

Sidney Rosen este unul dintre cei mai renumiți practicanți și profesori de hipnoterapie ericksoniană. A absolvit Facultatea de Medicină la University of Western Ontario în 1948. Este fondatorul și președintele New York Milton H. Erickson Society for Hypnosis and Psychotherapy și practică hipnoterapia în New York de peste șase decenii.

Această carte este un potir de înțelepciune pentru vremurile în care trăim.

Ernest L. Rossi

Apelând la șoc, surpriză, confuzie, jocuri de cuvinte și umor, Erickson face să încolțească în noi sugestii pozitive.

Booktopia

Folosirea unor metode indirecte (și subtile) face parte din magia lui Erickson, care demonstrează că era un cititor perspicace al comportamentului uman. Cartea este ușor de citit și te învață mai degrabă prin puterea exemplului decât oferindu-ți rețete de tehnici clinice de urmat pas cu pas.

Medium

Ebook Vocea mea te va însoți - Descriere și informații

Conștient de puterea povestirii de a ne pune în legătură cu profunzimile psihicului, Milton H. Erickson a apelat deseori la anecdote inspirate din propria viață în cursurile și seminarele lui. Unele sunt emoționante, dramatice, altele pline de umor și voioșie, bazate pe farse copilărești, de multe ori cu final neașteptat, dar toate scot la lumină adevăruri fundamentale despre natura umană, adevăruri pe care, mai mult decât știința, arta povestirii e capabilă să le sublinieze. În contrapunct, comentariile lui Sidney Rosen ne descifrează mesajul științific ascuns în aceste relatări, adunate într-un volum devenit bestseller în scurt timp după apariție și vândut în zeci de mii de exemplare.

Anul apariției: 2022

Format: e-book

Traducere: Ludovic-Ștefan Skultéty

Autor: Sidney Rosen

Titlu original: My voice will go with you. The teaching Tales of Milton H. Erickson

Format ediție: Digital

ISBN : 978-606-44-1206-5