Bine ai venit!
|
| |
Anne Lamott - Suflete cusute - Curtea Veche Publishing
-25%

Suflete cusute

Un ghid despre sens, speranță si vindecare
21,00 lei 28,00 lei
Apelând la propria experiență, Anne Lamott ne învață modul în care ne putem regăsi sensul atunci când viața ne-a aruncat în haos.
Anne Lamott (n. 1954), autoare, profesoară și activistă a mișcării progresiste din cadrul Bisericii Reformate, este una dintre vocile feminine importante de pe scena culturală americană a ultimelor decenii. A devenit foarte populară în urma unui documentar despre viața ei și datorită activității de pe rețelele de socializare. 

A scris mai multe cărți de ficțiune, dar este cunoscută în primul rând pentru lucrări în care abundă elementele autobiografice, pretexte pentru reflecții asupra marilor teme ale vieții spirituale. Câteva dintre acestea, precum Grace (Eventually), Plan B, Traveling Mercies și Operating Instructions, s-au aflat în topul de bestselleruri The New York Times. Anne Lamott a primit și prestigioasa Guggenheim Fellowship.

Scriu cu profundă onestitate, și preocupată de transformarea spirituală, de familie, de secrete, de mirare, de nebunia vieților noastre, încercând să îndulcesc totul cu un zâmbet. Sunt intim legată de cititorii care împărtășesc adevărul cu mine, simt cum mă îmbogățesc, simt cum mă luminează... Ceea ce scriu nu sunt cărți – sunt medicamente pentru suflet.

Anne Lamott

Anne Lamott face dovada unui spirit pătrunzător precum o rază laser... Cu o sinceritate dezarmantă, cu un umor de factură inedită, cu o originalitate ieșită din tipare, cartea ei transcende granițele unei simple lecturi emoționante și dătătoare de speranță.

Entertainment Weekly

Poate cea mai inspirată de până acum, Suflete cusute adună frânturi din biografia autoarei, privindu-le prin lentila microscopului, găsindu-le înțelesuri subtile... Sfaturile și îndemnurile înțelepte îl încurajează pe fiecare cititor să reflecteze asupra a ceea ce este el însuși, asupra lucrurilor care contează cu adevărat în viață.

People

Suflete cusute - Descriere și informații

Atunci când existența ne este împlinită, fiind înconjurați de iubirea familiei și a prietenilor, depășim mai ușor situațiile grele ce se ivesc uneori în viață. Însă ce-i de făcut dacă singurătatea ne copleșește? De unde începem reconstrucția după o pierdere devastatoare? Cum ne întremăm după un cataclism personal, cum ieșim din centrifuga depresiei?

Apelând la propria experiență, Anne Lamott ne învață modul în care ne putem regăsi sensul atunci când viața ne-a aruncat în haos. Ne arată cum să recuperăm bucățile sfâșiate ale țesăturii noastre emoționale, cum să le rânduim laolaltă, treptat, cu migală. Așternând cusătură lângă cusătură, vom recompune pânza vieții, înglobând în textura ei forță, căldură și dragoste.

Anul apariției: 2018

Format: 13.0 x 20.0 cm

Număr pagini: 96

Traducere: Nicoleta Mitrofan

Autor: Anne Lamott

Format ediție: Paperback

ISBN : 978-606-44-0107-6

Cărți de același autor
Suflete cusute - Cărți asemănătoare