Suflete cusute

Un ghid despre sens, speranță si vindecare

Descriere

Apelând la propria experiență, Anne Lamott ne învață modul în care ne putem regăsi sensul atunci când viața ne-a aruncat în haos.
arrow-left

Poate cea mai inspirată de până acum, Suflete cusute adună frânturi din biografia autoarei, privindu-le prin lentila microscopului, găsindu-le înțelesuri subtile... Sfaturile și îndemnurile înțelepte îl încurajează pe fiecare cititor să reflecteze asupra a ceea ce este el însuși, asupra lucrurilor care contează cu adevărat în viață.

– People

arrow-left

Scriu cu profundă onestitate, și preocupată de transformarea spirituală, de familie, de secrete, de mirare, de nebunia vieților noastre, încercând să îndulcesc totul cu un zâmbet. Sunt intim legată de cititorii care împărtășesc adevărul cu mine, simt cum mă îmbogățesc, simt cum mă luminează... Ceea ce scriu nu sunt cărți – sunt medicamente pentru suflet.

– Anne Lamott

arrow-left

Anne Lamott face dovada unui spirit pătrunzător precum o rază laser... Cu o sinceritate dezarmantă, cu un umor de factură inedită, cu o originalitate ieșită din tipare, cartea ei transcende granițele unei simple lecturi emoționante și dătătoare de speranță.

– Entertainment Weekly

Detalii

Anul apariției: 2018
Format: 13.0 x 20.0 cm
Număr pagini: 96
Traducere: Nicoleta Mitrofan
Autor: Anne Lamott
Cod produs: 978-606-44-0107-6
Despre autor

Anne Lamott

Anne Lamott (n. 1954), autoare, profesoară și activistă a mișcării progresiste din cadrul Bisericii Reformate, este una dintre vocile feminine importante de pe scena culturală americană a ultimelor decenii. A devenit foarte populară în urma unui documentar despre viața ei și datorită activității de pe rețelele de socializare. 

A ... >

Cărți de același autor

Cărți din aceleași colecții

Pachete

icon-favorite
icon-favorite
icon-favorite
245,00 lei
icon-favorite
291,00 lei
icon-favorite
icon-favorite
261,00 lei
icon-favorite

Pachet

NLP
237,64 lei
icon-favorite
152,00 lei

Produse asemănătoare

Redescoperă compasiunea
icon-favorite
-15%
Ajutor! Mersi! Wow!
icon-favorite
-15%
35,00 lei
Un moment de ascensiune
icon-favorite
-15%