Bine ai venit!
|
| |
Robert T. Kiyosaki - Ebook Tată bogat, Tată sărac - Curtea Veche Publishing
Digital

Ebook Tată bogat, Tată sărac

Educația financiară în familie
Bestseller internațional, tradus în numeroase limbi, cartea ne dezvață de ideea de a lucra pentru bani și ne învață cum să punem banii să lucreze pentru noi.

Robert T. Kiyosaki este american de origine japoneză, născut şi crescut în Hawaii. După ce a absolvit US Merchant Marine Academy din New York, s‑a înrolat în trupele de puşcaşi marini şi a luptat în Vietnam ca ofiţer și pilot de elicopter. După război, a lucrat în departamentul de vânzări al Xerox Corporation, apoi, în 1977, a deschis o companie care a adus pe piaţă primele portofele din nailon şi Velcro cu diverse simboluri şi embleme rock’n’roll.

În 1985 a fondat o companie internaţională care avea ca scop educarea a zeci de mii de oameni din întreaga lume cu privire la afaceri şi investiţii.

În 1994, Robert şi‑a vândut afacerea şi, datorită investiţiilor, a putut să se retragă din activitate la vârsta de 47 de ani.

În scurta perioadă petrecută ca „pensionar“ a scris bestsellerul internaţional Rich Dad, Poor Dad. În calitate de antreprenor, mentor şi investitor, Robert scrie rubrica lunară „Why the Rich Are Getting Richer“ pentru Yahoo! Finance, precum şi editorialul „Rich Returns“ pentru revista Entrepreneur.

Tată bogat, tată sărac este un punct de plecare pentru toţi cei care doresc să deţină controlul asupra propriului viitor financiar.

USA Today

Ebook Tată bogat, Tată sărac - Descriere și informații

Tată bogat, tată sărac contestă perspectiva obișnuită pe care oamenii o au asupra banilor și oferă o un ghid de educație financiară pentru toți cei care nu au primit cunoștiințele necesare în timpul școlii.


Autorul aruncă în aer mitul care spune că trebuie să câştigi mult ca să te îmbogăţeşti și ne învață ce şi cum să le spunem copiilor despre bani, astfel încât să aibă succes financiar în viitor.

Anul apariției: 2021

Narator Audiobook: Șerban Chițu

Format: Ebook și Audiobook

Ediția: a V-a

Traducere: Irina-Margareta Nistor

Autor: Robert T. Kiyosaki

Format ediție: Digital

ISBN : 978-606-44-1526-4, 978-606-44-1000-9